EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ερυθρός Αστέρας-Ζαλγκίρις

Δηλώσεις: Ερυθρός Αστέρας-Ζαλγκίρις

“Περάσαμε το τεστ” είπε μετά τη μεγάλη νίκη της Ζαλγκίρις επί του Ερυθρού Αστέρα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. “Είμαστε μία ομάδα μαχητών” τόνισε ο πρωταγωνιστής του αγώνα, Αντάνας Καβαλιάουσκας.

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Ζαλγκίρις Κάουνας στη φετινή EuroLeague έπειτα από τέσσερις ήττες είναι γεγονός. Από τη στιγμή που σημειώθηκε μάλιστα στη δύσκολη έδρα του Ερυθρού Αστέρα, μεγεθύνει ακόμα περισσότερο την επιτυχία της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά το τέλος του αγώνα.

Διαβάστε τι είπαν στη συνέντευξη Τύπου:

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (προπονητής Ζαλγκίρις Κάουνας): “ Κάθε νίκη στην EuroLeague είναι σημαντική. Κάθε νίκη σε αυτή την απίστευτη ατμόσφαιρα είναι πάντα δύσκολο να επιτευχθεί. Εχουμε νεανική ομάδα με με νεαρούς πόιντ γκαρντ, που πέρασαν το τεστ. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο νωθροί, αλλά στο δεύτερο, όταν έγιναν κι αυτοί πιο επιθετικοί, ο Πάνγκος, ο Λεκαβίτσιους και ο Βέστερμαν άρχισαν να παίζουν καλύτερα επιθετικά. Επίσης, στο τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε σπουδαία άμυνα”.

Αντάνας Καβαλιάουσκας (φόργουορντ Ζαλγκίρις Κάουνας): “ Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε και κατορθώσαμε να διαχειριστούμε την πίεση σε αυτή τη σπουδαία ατμόσφαιρα. Είμαστε μία ομάδα μαχητών και παλέψαμε μέχρι τέλους. Ποτέ δεν παρεκκλίναμε από το πλάνο μας και κάναμε αυτό που έπρεπε. Είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς, οπότε είναι πραγματικά χαρούμενος”.

Αρτούρας Μιλάκνις (γκαρντ της Ζαλγκίρις Κάουνας): “ Ήταν απίστευτο. Ανυπομονούσα να παίξουμε σε αυτή τη σπουδαία ατμόσφαιρα. Είναι σαν όνειρο για όλους τους παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση μου και που πήραμε τη νίκη. Το κλειδί ήταν να παίξουμε δυνατά, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να μείνουμε μέσα στο ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ