EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - Μπαρτσελόνα

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - Μπαρτσελόνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Βέλιμιρ Περάσοβιτς και Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την οριακή νίκη της Αναντολού Εφές επί της Μπαρτσελόνα στο "Αμπντί Ιπεκτσί".

Η Αναντολού Εφές πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, χάρη στην καλύτερη αντίδρασή της στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Οι "μπλαουγκράνα" έφεραν τα πάνω κάτω στο τελευταίο δίλεπτο, αλλά στο πιο κρίσιμο σημείο έκαναν λάθη για να καταλήξει η νίκη στην ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς .

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές δήλωσε αρχικά πως " πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για κάτι παραπάνω από τρία δεκάλεπτα, στην τελευταία περίοδο όμως παραλίγο να θυσιάσουμε τη νίκη. Σταματήσαμε να παίζουμε σε κάποιο σημείο. Μετά από κάποια σφυρίγματα που έγιναν, σταματήσαμε να παίζουμε στην άμυνα όπως θέλαμε. Αυτό ήταν ένα κρίσιμο σημείο για να γυρίσει το παιχνίδι και να αλλάξει η κατάσταση. Σε ό,τι αφορά την απουσία του Μπράις Κότον, το παιδί έχει κάποιο σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και του δώσαμε άδεια να γυρίσει στις ΗΠΑ για μερικές ημέρες".

Από την άλλη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε ότι " στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν ήταν το τέλος που θέλαμε να έχει το παιχνίδι. Είχαμε συγκεκριμένη τακτική στην άμυνα, ενώ επιλέξαμε να σουτάρουμε περισσότερο από την περιφέρεια, αφού δεν πέρναμε κάποια φάουλ στις διεισδύσεις που κάναμε. Όπως είδατε χάσαμε ένα αμυντικό ριμπάουντ σε όλο το ματς, κι άλλο ένα στο τέλος, μετά τη χαμένη βολή του Μπράιαντ Ντάνστον. Γι αυτό είπα ότι συνέβησαν πολλά πράγματα έως ότου χάσουμε. Η αντίδρασή μας ήταν καλή, αλλά χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ