EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - Λαμποράλ Κούτσα

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - Λαμποράλ Κούτσα

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, έμεινε, μεν ικανοποιημένος για τη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα ωστόσο εξήγησε πως οι 86 πόντοι που δέχτηκε η Αναντολού Εφές είναι απαράδεκτο νούμερο. Τι δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Η Αναντολού Εφές έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον Β' όμιλο μετά το 95-86 επί της Λαμποράλ Κούτσα και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έκανε λόγο για έναν αγώνα πολύ υψηλού επιπέδου.

Οι δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων.

Ντούσαν Ίβκοβιτς (Εφές): "Στο πρώτο ημίχρονο επιτρέψαμε στη Λαμποράλ να επιβάλει τον ρυθμό της. Εν συνεχεία, η ομάδα μου παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη. Δείξαμε πραγματικά μεγάλη θέληση, παίξαμε ομαδικά και θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη. Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Οι δυο ομάδες είχαν ήδη προκριθεί στο TOP-16 ωστόσο πάλεψαν ως το τελευταίο λεπτό για τη νίκη! Έγινε ένας αγώνας πολύ υψηλού επιπέδου. Δεν μου αρέσει η εικόνα που παρουσιάσαμε, δεν έπρεπε να δεχτούμε 86 πόντους. Ξεκινήσαμε άσχημα, χάσαμε εύκολα λέι απ και ανοιχτά σουτ στις αρχές του αγώνα. Έστω κι έτσι, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε".

Βέλιμιρ Περάσοβιτς (Λαμποράλ Κούτσα): "Ξεκινήσαμε πραγματικά πολύ καλά. Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο. Στις αρχές της τρίτης περιόδου η Αναντολού Εφές ξεκίνησε να παίζει δυνατά. Εμείς, από την πλευρά μας, δοκιμάσαμε κάποια... τρελά σουτ! Ο Ερτέλ και ο Σάριτς έπαιξαν πραγματικά καλά. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα είχαμε λανθασμένες επιλογές στην επίθεση. Συγχαρητήρια στην Εφές για τη νίκη της".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ