EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Άλμπα Βερολίνου - Μακάμπι

Δηλώσεις: Άλμπα Βερολίνου - Μακάμπι

Διαβάστε τι είπαν οι Σάσα Ομπράντοβιτς και Γκάι Γκούντες μετά το τέλος του αγώνα της Άλμπα με τη Μακάμπι, που έβαλε τέλος στη διαδρομή των Γερμανών στη φετινή Euroleague.

Η Άλμπα Βερολίνου δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη - πρόκριση απέναντι στη Μακάμπι. Οι Ισραηλινοί άλωσαν τη Γερμανία, δίνοντας τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς δήλωσε: " Πρώτα απ όλα θέλω να ευχαριστήσω όσους ήρθαν απόψε στο γήπεδο. Κατά δεύτερον, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα για την εντυπωσιακή πορεία στην Euroleague, εκπροσωπώντας το γερμανικό μπάσκετ στην Ευρώπη. Αν έλεγα σε κάποιον στο ξεκίνημα της σεζόν ότι θα παίζαμε την πρόκρισή μας στα προημιτελικά την τελευταία αγωνιστική του Top 16, κανείς δεν θα με πίστευε. Η Μακάμπι είναι πολύ πιο έμπειρη ομάδα από εμάς στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων, κάτι που έβλεπες στο τέλος. Αλλά επρόκειτο για ένα καλό μάθημα για τους παίκτες μας. Μετά από μία πολύ καλή χρονιά στην Euroleague, ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στο γερμανικό πρωτάθλημα".

Από την πλευρά του, ο Γκάι Γκούντες υποστήριξε: " Συγχαρητήρια στην Άλμπα. Έκανε εξαιρετική σεζόν, έχοντας μοναδικό τρόπο παιχνιδιού. Παίζει πολύ δυνατά και επιθετικά, οπότε είχαμε κάποιους προβληματισμούς ερχόμενοι εδώ. Μας κέρδισε στο Τελ Αβίβ, οπότε είπα στους παίκτες μου πως απόψε όλα ήταν θέμα επιθετικότητας. Κι αυτό κάναμε. Παλέψαμε, κάναμε μπλοκ άουτ στα ριμπάουντ. Έτσι βρήκαμε τρόπο να σταματήσουμε την Άλμπα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ