EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Άλμπα Βερολίνου - Ερυθρός Αστέρας

Δηλώσεις: Άλμπα Βερολίνου - Ερυθρός Αστέρας

Η Άλμπα Βερολίνου κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα (73-68) και θα έρθει στο ΟΑΚΑ, σε μια βδομάδα, για να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague. Διαβάστε τι είπαν οι δύο προπονητές.

Η νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα (73-68) επιτρέπει στην Άλμπα Βερολίνου να ελπίζει σε πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague. Αρκεί βέβαια να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, σε μια εβδομάδα. Το μείζον για τη γερμανική ομάδα πάντως είναι πως έμειναν "ζωντανή" με τη νίκη που πήραν επί των "ερυθρόλευκων", όπως ανέφερε ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο προπονητής των Γερμανών τόνισε πως " δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν πολύ κακοί στο τακτικό κομμάτι. Είμαστε μια ομάδα χωρίς εμπειρία που είναι λογικό να κάνει τέτοια λάθη, αλλά είμαστε ακόμη στη διοργάνωση. Με αυτή τη νίκη πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία μας στην Euroleague. Δεν σκεφτόμαστε ακόμη όμως τα πλέι οφ. Κερδίζουμε περισσότερο απ ό,τι περιμέναμε και αυτό είναι κέρδος. Στρέφουμε τώρα την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο Ντέγιαν Ράντονιτς ανέφερε πως " ήρθαμε στο Βερολίνο έχοντας δύο σημαντικές απουσίες, ενώ χάσαμε και τον Μάρκους Ουίλιαμς στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό μας έφερε σε δύσκολη θέση, ειδικά όταν απέναντί μας είχαμε μια ομάδα με την ποιότητα της Άλμπα Βερολίνου. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε καλύτερα στις καταστάσεις που βρήκαμε σε άμυνα και επίθεση. Ισοφαρίσαμε μάλιστα το σκορ στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά στο τέλος η Άλμπα Βερολίνου έδειξε πως είναι πιο έμπειρη από εμάς και πήρε τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ