EUROLEAGUE

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό των 7DAYS στο Instagram και διεκδίκησε μια υπογεγραμμένη φανέλα ενός αστέρα της EuroLeague

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό των 7DAYS Basketball στο Instagram και διεκδίκησε μια υπογεγραμμένη φανέλα ενός εκ των Σέιν Λάρκιν, Γουέσλι Τζόνσον και Μπράνκο Λάζιτς.

Έχοντας διανύσει το 1/4 της κανονικής διάρκειας της EuroLeague, τα πρώτα συμπεράσματα έχουν ήδη βγει σχετικά με τις ομάδες, τα δυνατά τους σημεία αλλά και τις αδυναμίες τους. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες. Υπάρχουν παίκτες που έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά και να ξεχωρίσουν και άλλοι που μετά τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές δεν έχουν καταφέρει να πείσουν για το κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν τις ομάδες τους.

Αν παρακολουθείς ανελλιπώς EuroLeague, σίγουρα έχεις ξεχωρίσει κάποιον παίκτη, είτε για τις ικανότητές του, είτε για το στυλ του παιχνιδιού του, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Γι' αυτό και ο αγαπημένος σου παίκτης μπορεί να μην ανήκει απαραίτητα στην ομάδα που υποστηρίζεις, αλλά σε κάποια άλλη. Αν ο αγαπημένος σου παίκτης είναι ένας εκ των Σέιν Λάρκιν, Γουέσλι Τζόνσον και Μπράνκο Λάζιτς, τότε έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις μια υπογεγραμμένη φανέλα του, χάρη στο δεύτερο #giveaway της 7DAYS Basketball στο Instagram.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό που 'τρέχει' η 7DAYS στο Instagram account της και μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός.

Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό είναι απλά:

Βήμα 1ο: Κάνεις follow στη σελίδα των 7DAYS Basketball στο Instagram

Βήμα 2ο: Γράφεις στα σχόλια ποιος από τους 3 παίκτες της φωτογραφίας (Σέιν Λάρκιν, Γουέσλι Τζόνσον και Μπράνκο Λάζιτς) είναι ο αγαπημένος σου

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις την υπογεγραμμένη φανέλα του παίκτη που δήλωσες στα comments.

Καλή επιτυχία!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ