EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Από την εποχή Ομπράντοβιτς χωρίς "διπλό" στην έδρα της Φενέρ

EUROLEAGUE / ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και γνώρισε την ήττα, για έβδομη διαδοχική φορά στην έδρα της.

Άνευ όρων παραδόθηκε ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Φενέρμπαχτσε χάνοντας 85-66 για την 22η αγωνιστική της EuroLeague κι αυτή ήταν η έβδομη σερί ήττα του στην έδρα της συγκεκριμένης αντιπάλου, με το τελευταίο "διπλό" σε αυτό το γήπεδο να έχει έρθει το 2012, όταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ακόμα στον πάγκο των πράσινων.

Η ελληνική ομάδα έχει... ξεχάσει πως είναι να νικάει στην έδρα της Φενέρ. Από το 2013 όταν και ο Ομπράντοβιτς ανέλαβε τα ηνία των Τούρκων, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν έχει χάσει ούτε μία φορά μπροστά στο κοινό της από τους πράσινους.

Το τελευταίο "διπλό" ήταν το 2012, όταν ο "Ζοτς" είχε οδηγήσει στη νίκη το τριφύλλι με 77-56.

Από τότε έχουν ακολουθήσει επτά σερί ήττες στην Πόλη.

Τη σεζόν 2013/14 κι ενώ τα ηνία είχε αναλάβει ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο Παναθηναϊκός έχασε 77-72. Την επόμενη χρονιά με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο ηττήθηκε εύκολα 84-62, ενώ τη σεζόν 2015/16 ηττήθηκε με 82-75, έχοντας στο "τιμόνι" τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Στην πρώτη χρονιά του Τσάβι Πασκουάλ έχασε για την κανονική περίοδο με 84-63 και για τα playoffs 79-61, ενώ πέρσι ξανά με τον Καταλανό οι πράσινοι έχασαν δύσκολα 67-62.

Τίποτα δεν άλλαξε με head coach τον Ρικ Πιτίνο και ο Παναθηναϊκός έχασε για 7η σερί φορά στην έδρα της Φενέρ του Ομπράντοβιτς την Παρασκευή (8/2) με 85-66.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ