EUROLEAGUE

Δεν έφθανε ο Ζήσης για την Μπάμπεργκ

Δεν έφθανε ο Ζήσης για την Μπάμπεργκ

Η Ουνικάχα Μάλαγα έκαμψε ουσιαστικά στο τρίτο δεκάλεπτο την αντίσταση της Μπάμπεργκ και ξεκίνησε νικηφόρα την φετινή της πορείας στην Euroleague με 76-71. Οι 16 πόντοι του Νίκου Ζήση δεν έφθασαν στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Νίκος Ζήσης μπορεί να ήταν πρώτος σκόρερ στην Μαρτίν Καρπένα της Μάλαγα αλλά η Ουνικάχα κέρδισε την Μπάμπεργκ με 76-71 στην πρεμιέρα της Euroleague. Η ισπανική ομάδα στηρίχθηκε στην άμυνά της και στο επιθετικό της κρεσέντο στο τρίτο δεκάλεπτο που ουσιαστικά της έδωσε τη νίκη.

Η Ουνικάχα Μάλαγα είχε με διψήφιο αριθμό πόντων τους Κουζμίνσκας με 18, Τόμας με 13 και Χέντριξ με 10 σε αντίθεση με την Μπάμπεργκ του Αντρέα Τρινκιέρι που εκτός του Ζήση με 16 είχε με διψήφιο αριθμό πόντων τους Στρέλνιεκς με 13, και Μέλι και Ουαναμέικερ με 10. Σημείο κλειδί για τη νίκη της Μάλαγα ότι οι παίκτες της υπέπεσαν μόλις σε 9 λάθη σε αντίθεση με αυτούς της Μπάμπεργκ που είχανε 15.

Τα στατιστικά της αναμέτρησης

Οι δηλώσεις του αγώνα

Ο αγώνας

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στα δύο πρώτα ανάμεσα όπου η Μπάμπεργκ μπορεί να ξέφυγε με 18-12 με το τρίποντο του Τζάκσον στο 7΄ αλλά η Μπάμπεργκ κατάφερε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να ισοφαρίσει σε 18-18 με τον Ολασένι. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η γερμανική ομάδα με ένα σερί 0-12 μετέτρεψε το 27-22 για την Μάλαγα από το καλάθι του Βάσκεζ σε 27-34 στο 17΄ με το τρίποντο του Μελί. Η Μάλαγα όμως απάντησε με το δικό της σερί 9-0 και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 36-34.

Η Μάλαγα επέστρεψε από τα αποδυτήρια και μπήκε στο τρίτο δεκάλεπτο αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και ξέφυγε δύο φορές με 14 πόντους. Αρχικά με 55-41 στο 27΄ με το καλάθι του Σμιθ και στο φινάλε του με τον Νέντοβιτς να κάνει το 63-49. Κι όσο για το τέταρτο δεκάλεπτο ο Ζήσης με το τρίποντο του Ζήση η Μπάμπεργκ μείωσε σε 63-57 αλλά η Μάλαγα κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ και να φθάσει στην πρώτη της νίκη με 76-71.

Τα στατιστικά της αναμέτρησης

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ