EUROLEAGUE

Αταμάν: "Σέβομαι τον Μπλατ, ομάδα κορυφαίου επιπέδου ο Ολυμπιακός"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - GALATASARAY (Eurokinissi Sports / ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - GALATASARAY (Eurokinissi Sports / ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τον αγώνα της Αναντολού Εφές με τον Ολυμπιακό (21/2, 19.30) κι εξέφρασε το σεβασμό του για τους Πειραιώτες και τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague μεταξύ της Αναντολού Εφές και του Ολυμπιακού, με τον Εργκίν Αταμάν να σχολιάζει τη σημασία της.

Ο Τούρκος τεχνικός εστίασε και στη δυσκολία που υπάρχει στην προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

" Περάσαμε την εβδομάδα του τουρκικού κυπέλλου η οποία ήταν δύσκολη σωματικά και πνευματικά. Οι τραυματισμοί του Μίτσιτς και του Μοερμάν αντιμετωπίζονται, κάποιοι από τους παίκτες μας είναι στην προετοιμασία της Εθνικής. Δεν θα είμαστε σε θέση να προετοιμαστούμε πλήρως για το παιχνίδι αλλά είμαστε στο πιο σημαντικό κομμάτι της EuroLeague.

Κάθε παιχνίδι που μένει είναι τελικός. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα υψηλού επιπέδου. Σέβομαι πολύ τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας άμεσος αντίπαλος για τη μάχη των πλέι οφ. Χάσαμε το παιχνίδι στην Αθήνα πριν δύο μήνες, τώρα πρέπει να νικήσουμε με την υποστήριξη του κόσμου μας".

Από την πλευρά του ο Μπράιαντ Ντάνστον πρόσθεσε:

"Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό. Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκάθαρο κίνητρο. Πρέπει να ματσάρουμε την αθλητικότητά τους από το ξεκίνημα του αγώνα, επειδή παραδοσιακά παίζουν με αυτό το στυλ παιχνιδιού. Εάν μπορούμε να γυρίσουμε τη μπάλα και επιτεθούμε με πολλές επιλογές, θα τους βάλουμε δύσκολα. Σίγουρα ο κόσμoς θα μας δώσει την επιπλέον ώθηση που χρειαζόμαστε".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ