EUROLEAGUE

Αταμάν: "Μειονέκτημα για εμάς ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε νωρίτερα"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές μίλησε για το παιχνίδι της Παρασκευής (6/4, 19:30) με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, τονίζοντας τη διαφορά στον χρόνο που έχουν οι δύο ομάδες για να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν.

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε μία μέρα νωρίτερα από την ομάδα του στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του ενόψει του μεταξύ τους αγώνα την Παρασκευή (6/4, 19:30). Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Αναντολού Εφές ομάδας είπε: " Μετά από ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι έχουμε ακόμα ένα πριν περάσουν καν 48 ώρες. Για εμάς είναι σοβαρό μειονέκτημα το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έδωσε το δικό του παιχνίδι μία μέρα πριν από εμάς. Μετά από καιρό θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο και με το κίνητρο που μας δίνει πρέπει να βγάλουμε όσο μεγαλύτερη ενέργεια γίνεται για τη νίκη".

ΠΛΑΪΣ: "ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ"

Από πλευράς παικτών, ο Τιμπόρ Πλάις στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που πήραν οι ερυθρόλευκοι μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ο Γερμανός σέντερ είπε: "Πρέπει να κρατήσουμε την πρώτη θέση, κάτι που είναι το πιο σημαντικό για εμάς αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να βρούμε τους εαυτούς μας και να ανακάμψουμε. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο απέναντι στον Ολυμπιακό, γιατί έχουν αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη τους προ δύο ημερών. Άρα, σίγουρα θα έρθουν με πολλή ενέργεια. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και μπροστά στον κόσμο μας θα έχουμε ακόμα περισσότερη ενέργεια".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ