EUROLEAGUE

AS: "Οι ομάδες - μέτοχοι της EuroLeague θα ψηφίσουν για την κατάληξη της σεζόν"

AS: "Οι ομάδες - μέτοχοι της EuroLeague θα ψηφίσουν για την κατάληξη της σεζόν"

Σύμφωνα με την "AS" οι έντεκα ομάδες που έχουν εγγυημένα συμβόλαια στην EuroLeague θα αποφασίσουν για την κατάληξη της φετινής σεζόν, τη Δευτέρα 25 Μαΐου.

Η πιο μεγάλη ώρα φτάνει σιγά σιγά για την EuroLeague, η οποία καλείται να αποφασίσει ποιο θα είναι το φινάλε (αν υπάρχει) της φετινής σεζόν. Ο Τζόρντι Μπερτομέου είχε ενημερώσει στις αρχές του μήνα πως η 24η Μαΐου είναι η καταληκτική ημερομηνία για τη λήψη της όποιας απόφασης, αυτή όμως φαίνεται πως μετατίθεται κατά μία μέρα.

Συγκεκριμένα, η " AS" αποκαλύπτει με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοσή της ότι οι έντεκα ομάδες που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο στη διοργάνωση θα συνεδριάσουν τη Δευτέρα 25 Μαΐου μέσω τηλεδιάσκεψης και θα ψηφίσουν για το υπόλοιπο της σεζόν. Η διαδικασία θα ξεκινήσει με την ανάλυση από την πλευρά της διοργάνωσης όλου του υγειονομικού πρωτοκόλλου και των τρόπων ολοκλήρωσης της χρονιάς στο γήπεδο, κι ακολούθως οι ομάδες - μέλη θα κληθούν να αποφασίσουν, μέσω ψηφοφορίας που θα πραγματοποιηθεί.

Όπως επισημαίνεται, ο Τζόρντι Μπερτομέου και οι συνεργάτες του δεν θα μείνουν μόνο στο υγειονομικό πρωτόκολλο, αλλά θα αναλύσουν μια σειρά από παραμέτρους, που θα αφορούν τόσο στις χώρες/πόλεις που μπορούν να φιλοξενήσουν το υπόλοιπο της Regular Season, τα Playoffs και το Final Four, όσο και στις δυνατότητες που θα υπάρχουν για τις ομάδες σε κάθε μία από αυτές.

Το μείζον είναι πως το... μπαλάκι θα βρεθεί στα χέρια των ομάδων - μετόχων της διοργάνωσης, κι όχι σε όλων που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση.

Θυμίζουμε ότι οι ομάδες - μέτοχοι της EuroLeague είναι οι: Αναντολού Εφές, Αρμάνι Μιλάνο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Μπασκόνια, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης και Ζάλγκιρις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ