EUROLEAGUE

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Αναστολή όλων των πτήσεων από και προς το Μιλάνο

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοίνωσε την αναστολή όλων των πτήσεων από και προς τη Βόρεια Ιταλία μέχρι τις 23 Μαρτίου. Το μπαλάκι είναι στα χέρια της EuroLeague για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο.

Την αναστολή όλων των πτήσεων από και προς τη Βόρεια Ιταλία για τις επόμενες δύο εβδομάδες ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 9 Μαρτίου η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η απόφαση τίθεται άμεσα σε ισχύ και θα έχει εφαρμογή μέχρι τις 23 Μαρτίου, περιλαμβάνοντας όλες τις περιοχές και τα αεροδρόμια της Βόρειας Ιταλίας.

Κάτι που αφορά άμεσα τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο την Πέμπτη 12 Μαρτίου στο Mediolanum Forum. Οι ερυθρόλευκοι αναμένουν πλέον ενημέρωση από την EuroLeague σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι κι αν θα υπάρξει αναβολή ή οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα για τον αγώνα με την ιταλική ομάδα -δεδομένου ότι η αποστολή δεν μπορεί να πετάξει ούτε για το Μιλάνο ούτε για την Μπολόνια.

Η σχετική ανακοίνωση της ΥΠΑ:

"Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των επιβατών και των πτήσεων και εναρμονισμένη με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, ανακοινώνει ως μέτρο πρόληψης κατά του COVID19 την προσωρινή αναστολή όλων των πτήσεων από και προς την Βόρεια Ιταλία.

Η σχετική NOTAM ισχύει από σήμερα 9 Μαρτίου 2020 έως τις 23 Μαρτίου 2020 και αφορά όλα τα αεροδρόμια της Βόρειας Ιταλίας και συγκεκριμένα τις περιοχές (Emilia Romagna, Piedmont, Lombardy και Veneto).

Σημειώνεται ότι η αναστολή πτήσεων ισχύει για όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας και όλες τις αεροπορικές εταιρίες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ