EUROLEAGUE

Αρμάνι και Μακάμπι για Κάσπι

Αρμάνι και Μακάμπι για Κάσπι
PHOTO CREDITS: AP/MARK HUMPHREY

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, η Αρμάνι Μιλάνο και η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα προσπαθήσουν να υπογράψουν τον Ομρί Κάσπι, εφόσον εκείνος αποφασίσει να αφήσει το ΝΒΑ και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Ομρί Κάσπι μέτρησε μόλις 36 συμμετοχές φέτος στο ΝΒΑ, πριν "κοπεί" από τους Μέμφις Γκρίζλις. Οι τραυματισμοί έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια τον φόργουορντ από το Ισραήλ, ο οποίος πλέον έχει χάσει τον ρόλο του στο ΝΒΑ κι αυτό ενδεχομένως να τον φέρει πίσω στην Ευρώπη. Βλέπετε, δεν είναι εύκολο να βρει συμβόλαιο στον "μαγικό κόσμο" κι έτσι δεν είναι απίθανο να εξετάσει... ζεστά το σενάριο της επιστροφής.

Το θέμα το αναδεικνύει η "La Gazzetta dello Sport" που παράλληλα αναφέρει πως αν ο Κάσπι πάρει κάποια τέτοια απόφαση, τότε η Αρμάνι Μιλάνο και η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα είναι οι πρώτες ομάδες που θα δώσουν "μάχη" για να τον υπογράψουν.

Ο Κάσπι (31 ετών, 2.06 μέτρα, Νο. 23 στο NBA draft 2009) έχει παίξει στο παρελθόν στη Μακάμπι, ενώ από το 2009 έχει περάσει από Κινγκς, Καβαλίερς, Ρόκετς, Πέλικανς, Τίμπεργουλβς, Γουόριορς και Γκρίζλις με 7.9 πόντους κατά μέσο όρο σε 588 παιχνίδια regular season του ΝΒΑ.

Photo Credits: AP/Mark Humphrey

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ