EUROLEAGUE

Αποθέωσε τον Σλούκα η EuroLeague!

Αποθέωσε τον Σλούκα η EuroLeague!

H EuroLeague έκανε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Κώστα Σλούκα, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον "Signature Star" της Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας ότι είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Τουρκικής ομάδας.

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να ξεκινήσει το Final Four της EuroLeague με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, της Ρεάλ, της ΤΣΣΚΑ και της Φενέρμπαχτσε, με την διοργανώτρια αρχή να κάνει μία σειρά αφιερωμάτων στις ομάδες, αλλά και στους παίκτες που ξεχωρίζουν στο ρόστερ τους.

Στην περίπτωση της Φενέρμπαχτσε, λοιπόν, επέλεξε να ξεχωρίσει τον Κώστα Σλούκα, αποκαλώντας τον ως τον "Signature Star" της ομάδας ! " Όντας από την φύση του ήρεμος και συγκροτιμένος, ο Σλούκας δεν φοβάται όταν το παιχνίδι βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Το μπασκετικό του I.Q του επιτρέπει να λάμπει στις πιο δύσκολες καταστάσεις και στο υψηλότερο επίπεδο, όπως το Final Four της EuroLeague" αναφέρει μεταξύ άλλων το κείμενο, πριν συμπληρώσει ότι " την φετινή σεζόν, σε ηλικία 27 ετών, είχε career highs σε πόντους, ασίστ, στα εύστοχα τρίποντα και στο ποσοστό στα τρίποντα, παρά το γεγονός ότι έχασε έξι αγώνες λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Η Φενέρμπαχτσε είχε ρεκόρ 2-4 χωρίς αυτόν, αλλά ο γεμάτος κότσια γκαρντ επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή, με την Φενέρμπαχτσε να κερδίσει τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε με αυτόν στις τάξεις της, περνώντας με sweep στο Final Four".

H EuroLeague δεν ξέχασε πάντως και το "Ερυθρόλευκο" παρελθόν του Έλληνα γκαρντ, τονίζοντας ότι " ο Σλούκας κέρδισε τον πρώτο από τους δύο συνεχόμενους τίτλους της EuroLeague που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό το 2012 στην Κωνσταντινούπολη. Τώρα βρίσκεται σε Final Four για 5η φορά σε έξι χρόνια. Στις προηγούμενες τέσσερις παρουσίες του προκρίθηκε στον τελικό, χωρίς ποτέ να έχει ηττηθεί σε ημιτελικό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ