EUROLEAGUE

Απορεί με Μπουρούση ο Καλάθης

Απορεί με Μπουρούση ο Καλάθης

Το ερώτημα της εβδομάδας από την EuroLeague TV αφορούσε το ποιος παίκτης βάζει περισσότερη κολώνια στα αποδυτήρια. Οι... καταγγελίες ήρθαν δίχως δεύτερη σκέψη, με τους Γιάννη Μπουρούση και Βασίλη Σπανούλη να έχουν τα πρωτεία.

Για μία ακόμη εβδομάδα, η EuroLeague TV ζήτησε να μάθει κάτι για τα αποδυτήρια των ομάδων της. Αυτή τη φορά το ερώτημα αφορούσε σε κολώνιες. Ποιος παίκτης δηλαδή χρησιμοποιεί περισσότερο την κολώνια του. Οι απαντήσεις που δόθηκαν, έδειξαν τρία "δικά μας" παιδιά, από τους "αιωνίους" και όχι μόνο.

Γιατί ο Ντάνιελ Τάις εξήγησε πως ο Νίκος Ζήσης έχει εμμονή με την κολώνια του. Ακόμη και μετά τις προπονήσεις θα βάλει λίγη, πριν γυρίσει στο σπίτι του. Δεν είναι βέβαια ο χειρότερος της ιστορίας, αφού ο Γιάννης Μπουρούσης τούς ξεπερνάει όλους. Κυριολεκτικά.

Όπως εξήγησε ο Νικ Καλάθης, ο 33χρονος σέντερ δεν κάνει βήμα χωρίς την κολώνια του. Το εντυπωσιακό βέβαια δεν είναι ότι τη χρησιμοποιεί μετά από αγώνες και προπονήσεις, αλλά ακόμη και πριν μπει στο παρκέ. " Δεν ξέρω γιατί βάζει πριν τον αγώνα, μάλλον του αρέσει να μυρίζει ωραία όλη την ώρα", παραδέχθηκε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods, ξεσπώντας σε γέλια.

Όσο για τον Ολυμπιακό; Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει αντίπαλο, σύμφωνα με τον Ματ Λοτζέσκι.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ