EUROLEAGUE

Αποφασίζουν οι ομάδες της EuroLeague για τα "παράθυρα" της FIBA

Αποφασίζουν οι ομάδες της EuroLeague για τα "παράθυρα" της FIBA

Με την FIBA να έχει καταθέσει νέα πρόταση για τα "παράθυρα", οι εκπρόσωποι των ομάδων της EuroLeague θα συναντηθούν αύριο (6/10) στην Βαρκελώνη για να αποφασίσουν αν θα αποδεχθούν την κίνηση καλής θέλησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Η FIBA προχώρησε σε μία κίνηση καλής θέλησης, καταθέτοντας νέα πρόταση στην EuroLeague για τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων , επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr . Τώρα πλέον ήρθε η ώρα για την EuroLeague να κάνει την επόμενη κίνησή της, η οποία αναμένεται άμεσα.

Όπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή (6/10) θα συναντηθούν στην Βαρκελώνη οι εκπρόσωποι των 11 ομάδων που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο στην διοργάνωση (Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Αναντολού Εφές, Αρμάνι Μιλάνο, Μπασκόνια, Μακάμπι, Ζαλγκίρις) με το αντικείμενο της συζήτησής τους να είναι αν θα αποδεχθούν τη νέα πρόταση της FIBA. Μία πρόταση που προβλέπει μετάθεση των αγώνων των εθνικών ομάδων και των αγώνων των ομάδων της EuroLeague κατά μερικές ημέρες τον Νοέμβριο και τον Φεβρουάριο προκειμένου να "χωρέσουν" στο πρόγραμμα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα (5/10) αναμένεται να συναντηθούν με την FIBA οι εκπρόσωποι των σωματείων των παικτών ανά την Ευρώπη (του αντίστοιχου ΠΣΑΚ κάθε χώρας δηλαδή) προκειμένου να συζητήσουν για τα "παράθυρα" της FIBA.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ