EUROLEAGUE

Οι οπαδοί της Φενέρ "τρόλαραν" τον Αταμάν: "Πάρε timeout"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Πάρε timeout Αταμάν" φώναζαν οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε στον προπονητή της Αναντολού Εφές, με την κατάσταση στη Φερνάντο Μπουέσα προς στιγμήν να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Ο τελικός της EuroLeague 2018/19 πλησίαζε προς το φινάλε, η Αναντολού Εφές είχε χάσει το τρόπαιο από την ανώτερη, πιο σκληρή, πιο συνεπή ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Εργκίν Αταμάν προσπαθούσε να καταπνίξει τα συναισθήματά του. Κάποια από αυτά τα εξωτερίκευσε, προς έκπληξη όσων βρίσκονταν στην Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα προς το μέρος των οπαδών της Φενέρμπαχτσε που είχαν μείνει στο γήπεδο!

Μια κουβέντα ο Αταμάν, μία οι οπαδοί της Φενέρ, η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα από κάθε έλεγχο. Ένας οπαδός προσπάθησε, μάλιστα, να μπει στο παρκέ και να κατευθυνθεί προς το μέρος του προπονητή της Αναντολού Εφές, ευτυχώς χωρίς να τα καταφέρει. "Πάρε timeout Αταμάν" ήταν το σύνθημα που ακολούθησε, με την κατάσταση να ηλεκτρίζεται και τον Αταμάν να χαμογελάει προς κάθε κατεύθυνση.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ