EUROLEAGUE

Αλόνσο: "Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που νικήσαμε την Φενέρμπαχτσε"

Αλόνσο: "Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που νικήσαμε την Φενέρμπαχτσε"

Ο Σίτο Αλόνσο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, όσο και από τον τρόπο που η Μπασκόνια πήρε το "διπλό" μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι προπονητές των δύο ομάδων, με την Μπασκόνια να παίρνει πολύτιμο "διπλό" (74-79) μέσα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε.

Σίτο Αλόνσο (Μπασκόνια): "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είμαι ικανοποιημένος όχι μόνο από την νίκη, αλλά και από τον τρόπου που κερδίσαμε στο τέλος έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως η Φενέρμπαχτσε. Παίξαμε αρκετά καλή άμυνα για 40 λεπτά, με ένταση. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την καλή δουλειά που κάναμε στο γήπεδο για 40 λεπτά. Η Φενέρ έπαιξε αυτή την φορά κάπως πιο αργά και αυτό μας ωφέλησε αμυντικά. Τους είχαμε νικήσει στο γήπεδο μας, ξέραμε πως θα ήθελαν την εκδίκηση στο "σπίτι" τους, αλλά καταφέραμε να τους νικήσουμε και στην Κωνσταντινούπολη. Στόχος μας είναι η πρόκριση στα playoffs. Είμαστε σε πορεία "8άδας" σε όλη την διάρκεια της σεζόν και θέλουμε να τα καταφέρουμε, να μην τα χαλάσουμε στο τέλος. Η Νταρουσάφακα μας έχει πλησιάσει, ενώ και η Ζάλγκιρις παίζει καλά".

Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Παναθηναϊκός): "Καταρχάς θέλω να συγχαρώ την Μπασκόνια για την νίκη της. Έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ. Ο Λάρκιν ήταν ηγέτης και έκανε τρομερή δουλειά. Το ίδιο και ο πλέι-μέικερ τους, ο Λουζ. Μπορεί να έπαιξε για 11 λεπτά, αλλά έκανε τέλεια δουλειά όσο αγωνίστηκε. Το ματς κρίθηκε σε στιγμές στο τέλος. Δυστυχώς σε αυτές δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, καθώς πήραμε κακές και λανθασμένες αποφάσεις που μας κόστισαν. Έπρεπε να παλέψουμε περισσότερο στο τέλος".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ