EUROLEAGUE

Άλμπα Βερολίνου - Ζαλγκίρις Κάουνας 80-72

Άλμπα Βερολίνου - Ζαλγκίρις Κάουνας 80-72

Ο Ρέτζι Ρέντινγκ (27π.) ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η Άλμπα Βερολίνου στο 80-72 επί της Ζαλγκίρις Κάουνας, στην 02 Arena. Έτσι οι Γερμανοί συνεχίζουν να ελπίζουν σε πρόκριση στα playoffs της Euroleague.

Η Άλμπα Βερολίνου θέλει να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης στα playoffs της Euroleague μέσω του E' ομίλου, εκεί όπου η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μακάμπι, η Μπαρτσελόνα και ο Παναθηναϊκός έχουν σαφές προβάδισμα.

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις του αγώνα

Έτσι, λοιπόν, η νίκη επί της Ζαλγκίρις ήταν επιτακτική για την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες συμμετοχής της στα προημιτελικά. Εν τέλει η Άλμπα Βερολίνου επικράτησε με 80-72 μολονότι παρατάχθηκε χωρίς τους Χάμοντς και ΜακΛίν, έκανε το 4-5 στο TOP-16 και συνεχίζει να ελπίζει.

Ο Ρέτζι Ρέντινγκ έκανε τη διαφορά για τους νικητές ενώ οι 27 πόντοι που σημείωσε κόντρα στη Ζαλγκίρις αποτελούν ρεκόρ καριέρας. Από την άλλη πλευρά, οι Λιθουανοί (σ.σ. αγωνίστηκαν χωρίς τους Γιαβτόκας, Γκουντάιτις) έπεσαν στο 3-6 και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Ο αγώνας

Ο Γιόνας Γουόλφαρθ έκανε εντυπωσιακό πρώτο δεκάλεπτο, ο Ρέτζι Ρέντινγκ ανέβασε την απόδοσή του στη συνέχεια και η Άλμπα έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο υπέρ της 42-37. Μάλιστα ο Αμερικανός σκόραρε πίσω από τα 6μ.75 κι έστειλε τη διαφορά στο +14 (59-45) για τα "άλμπατρος", λίγο πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου! Η Ζαλγκίρις έκανε την ύστατη προσπάθεια να αντιδράσει με τον Γιανκούνας, μειώνοντας σε 75-70 στα 38.8" όμως η Άλμπα άντεξε στην πίεση και επικράτησε με το υπέρ της 80-72.

*Πριν από τον αγώνα, οι παίκτες των δυο ομάδων κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Κρίστιαν Βελπ .

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ