EUROLEAGUE

Αγγελόπουλοι: "Γράψαμε ιστορία"

Αγγελόπουλοι: "Γράψαμε ιστορία"
INTIME SPORTS

Ιστορία έγραψε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο μετά και την δεύτερη διαδοχική κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε πώς αυτή η επιτυχία ήταν άθλος.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας για τρίτη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού και δεύτερη διαδοχική μετά την περυσινή στην Κωνσταντινούπολη.

Γιώργος Αγγελόπουλος: " Συγχαρητήρια στον κόουτς Μπαρτζώκα και σε όλους τους παίκτες μας. Αυτό που πετύχαμε ήταν άθλος και αισθανόμαστε ευτυχισμένοι, χαρούμενοι και περήφανοι για αυτή την ομάδα. Δεν σκεφτόμαστε το αύριο αυτή την στιγμή, ούτε το τι θα γίνει στο μέλλον με αυτή την ομάδα. Κοιτάμε το σήμερα και πανηγυρίζουμε. Δεν μπορώ να σκεφτώ παραπέρα, ούτε αυτοκρατορίες, ούτε τίποτα. Κατακτήσαμε το Ευρωπαϊκό με τον δικό μας τρόπο, όπως το θέλαμε, παλικαρίσια! Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός στο Λονδίνο και τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους. Ήρθε 5.000 κόσμος σε δύσκολους καιρούς. Αυτό που ζήσαμε εδώ ήταν συγκλονιστικό. Αυτό που έχω να πω είναι ελάτε όλοι στο αερδρόμιο ώστε να αποθεώσετε αυτή την ομάδα. Τώρα ξεκινάμε!".

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: " Γράψαμε ιστορία με το δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό που κατακτήσαμε. Είμαστε συγκινημένοι από αυτή την επιτυχία και αισθανόμαστε περήφανοι. Ήταν απίστευτο αυτό που συνέη. Παλεύαμε όλο το χρόνο, σε μία δύσκολη σεζόν και τα καταφέραμε. Βρεθήκαμε στο -17 και μπορέσαμε και πάλι να γυρίσουμε το ματς. Ο Ολυμπιακός του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε και θέλουμε να βλέπουμε. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός και τον ευχαριστούμε, καθώς παρά τις δύσκολες συνθήκες έδωσε βροντερό "παρών" στο Λονδίνο. Γράφτηκε ιστορία σήμερα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ