EUROLEAGUE

Adidas Next Generation Tournament: Το μέλλον συστήθηκε στο Μόναχο

Adidas Next Generation Tournament: Το μέλλον συστήθηκε στο Μόναχο

Οι καλύτερες στιγμές από το Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Μόναχο (VIDEOS).

Ακόμα και η Μακάμπι αποδείχθηκε μικρό εμπόδιο στον τελικό για την πανίσχυρη Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι έκαναν τέσσερις περιπάτους στο ετήσιο Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Μόναχο για παίκτες κάτω των 18 ετών και το κατέκτησαν για έκτη συνεχόμενη χρονιά , παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για την τελική φάση του Μαΐου.

Ο Ούσμαν Γκαρούμπα πήρε σχεδόν σβηστός το βραβείο του MVP, όντας ο καλύτερος παίκτης της κορυφαίας ομάδας, εντούτοις αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Ισραηλινός Ντένι Αβντίγια της Μακάμπι, ο οποίος ολοκλήρωσε το τουρνουά πρώτος σε πόντους (24,2 μ.ό.), ασίστ (6 μ.ό.), κλεψίματα (3,7 μ.ό.), index rating (31,5) και δεύτερος σε ριμπάουντ (11 μ.ό.).

Στην τελευταία θέση του τουρνουά (με 0-4) τερμάτισε η ομάδα U18 του Παναθηναϊκού , η οποία πάλεψε το πρώτο παιχνίδι με την Αλμπα αλλά γνώρισε βαριές ήττες στα επόμενα τρία με Ρεάλ, Ουλμ και Παρτιζάν, παίζοντας χωρίς τον καλύτερο παίκτη της, τον Άρη Σωτηρίου. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καλιανιώτης ολοκλήρωσε το τουρνουά στην 4η θέση των ριμπάουντ με 8,5 κατά μέσο όρο, ενώ ο Κλόντιαν Μούτσα ήταν ο 4ος καλύτερος μπλοκέρ με 1,2 ανά αγώνα.

Δείτε highlights από την τελευταία ημέρα και το ματς του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν:




TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ