EUROCUP

Στην Μόρναρ Μπαρ ο γιος του Ντέιβιντ Ρόμπινσον

Duke forward Justin Robinson (50) reacts following a basket against North Carolina during the first half of an NCAA college basketball game in Durham, N.C., Saturday, March 7, 2020. (AP Photo/Gerry Broome)
Duke forward Justin Robinson (50) reacts following a basket against North Carolina during the first half of an NCAA college basketball game in Durham, N.C., Saturday, March 7, 2020. (AP Photo/Gerry Broome) AP_20068066851972

Ο Τζάστιν Ρόμπινσον, γιος του Ντέιβιντ Ρόμπινσον, συμφώνησε με την Μόρναρ Μπαρ για την επόμενη σεζόν, κάνοντας το πρώτο βημά της καριέρας του στην Ευρώπη με την ομάδα του Μαυροβουνίου, η οποία συμμετέχει στο EuroCup.

Η Μόρναρ Μπαρ ενισχύεται στον άσο με τον Τζάστιν Ρόμπινσον, γιο του θρύλο των Σπέρς, Ντέιβιντ, με την ομάδα του Μαυροβουνίου να είναι ο πρώτος σταθμός της καριέρας του στην Ευρώπη.

Η Μόρναρ Μπαρ, μία μέρα μετά την γνωστοποίηση ότι θα παίξει στο EuroCup, προχώρησε στην απόκτηση του Τζάστιν Ρόμπινσον, υιού του Ντέιβιντ Ρόμπινσον, ο οποίος αποφοίτησε από το κολέγιο του Ντιούκ, στο οποίο είχε μέσο όρο 2.8 πόντους και 1.5 ριμπάουντ στα τρία χρόνια παρουσίας του εκεί.

Στην Μόρναρ Μπαρ θα συναντήσει τον πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος έπαιξε συνολικά 26 παιχνίδια με το "Τριφύλλι". Ο Τζάστιν έχει και ένα σύντομο πέρασμα από το NBA, καθώς φόρεσε την φανέλα των Γουίζαρντς 9 φορές τη φετινή σεζόν.

Photo Credits: AP Images

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ