EUROCUP

Παρτίζαν: Απάντηση στα σενάρια με... Πινόκιο

Παρτίζαν: Απάντηση στα σενάρια με... Πινόκιο
PHOTO CREDITS: PARTIZAN NIS / ABA LIGA

Στη Σερβία καταγράφηκε το ενδεχόμενο αποχώρησης του Αντρέα Τρινκιέρι από την Παρτίζαν (με τον ίδιο να κάνει opt out από το συμβόλαιό του), για να έρθει η απάντηση του ατζέντη του με τη βοήθεια του Πινόκιο.

Παρότι πριν από μερικές ημέρες ο Αντρέα Τρινκιέρι δήλωσε ευτυχισμένος στην Παρτίζαν και τόνισε πως " η παρουσία στον πάγκο της αξίζει όσο χίλια συμβόλαια", εσχάτως έκαναν την εμφάνισή τους δημοσιεύματα περί αποχώρησής του από την ομάδα του Βελιγραδίου.

Στη Σερβία καταγράφηκε η δυνατότητα που έχει ο έμπειρος τεχνικός να "βγει" από τον τελευταίο χρόνο της συμφωνίας με τον ιστορικό σύλλογο, με δημοσιεύματα να τονίζουν μάλιστα ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η απάντηση σε όλα αυτά, από τον εκπρόσωπο του Αντρέα Τρινκιέρι. Συγκεκριμένα, ο Αλεξάντερ Ράσκοβιτς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία του Πινόκιο, γράφοντας παράλληλα πως " όπως ο συνάδελφός μου, Μίνο Ραϊόλα θα έλεγε: Πολλοί Πινόκιο στα μίντα και στη δουλειά παντού στο παγκόσμιο μπάσκετ εμφανίζονται και επινοούν ιστορίες".

Photo Credits: Partizan NIS / Aba Liga

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ