EUROCUP

Παντελάκης: "Εντελώς διαφορετική από εμάς η Ορμάν Γκεντσλίκ"

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι των "16" του EuroCup Women με αντίπαλο την Ορμάν Γκεντσλίκ, με τον Γιώργο Παντελάκη να στέκεται στις διαφορές των δύο ομάδων.

Το πρώτο μέρος της φάσης των "16" του EuroCup Women ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ορμάν Γκεντσλίκ θα παιχτεί το απόγευμα της Πέμπτης (23/1, 17:00) στο ΣΕΦ. Οι ερυθρόλευκες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με την τουρκική ομάδα, με τον Γιώργο Παντελάκη να δηλώνει επ' αυτού:

"Έχουμε παίξει αρκετά σημαντικά παιχνίδια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και για εμάς το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα μέχρι και το επόμενο. Η Orman Genclik είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα σε θέμα φιλοσοφίας σε σχέση με εμάς. Πρόκειται για ένα σύνολο που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην επίθεσή της, ενώ εμείς έχουμε ως βασικό μας άξονα την άμυνά μας. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε από την μεριά μας είναι να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι στο ΣΕΦ. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να περιορίσουμε το low post παιχνίδι της Orman Genclik. Αν κάνουμε αυτά τα δύο πράγματα θεωρώ ότι η ομάδα έχει την ικανότητα να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ενόψει και του επαναληπτικού αγώνα στην Τουρκία".

Από την μεριά της, η Εβίνα Σταμάτη ανέφερε: "Πρόκειται για έναν τελικό για εμάς. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας γιατί πρόκειται για μία αναμέτρηση, με μία ομάδα αρκετά δύσκολη. Η Orman Genclik είναι άκρως επιθετική και εμείς πρέπει μέσα από την άμυνά της να της σταματήσουμε τον ρυθμό και να πάρουμε ένα χρήσιμο αποτέλεσμα για τον δεύτερο αγώνα στην Τουρκία. Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη και να βρεθούμε στην επόμενη φάση του Eurocup".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ