EUROCUP

Παντελάκης: "Δεν υπάρχει στο μυαλό μας το +8 του ΣΕΦ"

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παντελάκης εξήγησε πως στο μυαλό των παικτριών του εν όψει του δεύτερου αγώνα με την Γκεντσλίκ (29/1, 15:00) δεν υπάρχει το +8 του ΣΕΦ.

Στην Άγκυρα βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, εν όψει της δεύτερης μονομαχίας με την Γκεντσλίκ για το Top 16 του EuroCup Women (29/1, 15:00). Οι ερυθρόλευκες κέρδισαν με +8 το πρώτο παιχνίδι, έχοντας τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης. Παρά το σημαντικό πλεονέκτημα πάντως, ο Γιώργος Παντελάκης εξήγησε πως οι παίκτριές του δεν πρόκειται να σκεφτούν τι έγινε στο ΣΕΦ.

"Ξέρουμε ακριβώς θα αντιμετωπίσουμε στον επαναληπτικό της Άγκυρας. Πρέπει να εμφανιστούμε βελτιωμένοι απο το πρώτο παιχνίδι κυρίως στο κομμάτι των αμυντικών ριμπάουντ και σε κάποια κομμάτια επάνω στην άμυνά μας, τα οποία τα δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες. Από εκεί και πέρα στην επίθεση βάλαμε κάποια καινούρια πράγματα και διορθώσαμε κάποια άλλα ώστε να τα ταιριάξουμε στις συνθήκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού" δήλωσε αρχικά ο προπονητής ου Ολυμπιακού, για να συνεχίσει:

"Τώρα ο στόχος μας είναι να πάμε και να κερδίσουμε και το σκορ και η διαφορά των οχτώ πόντων από το ματς στο ΣΕΦ δεν υπάρχει στο μυαλό μας. Είναι κάτι που ενδεχομένως θα το δούμε στα τελευταία δύο λεπτά και αναλόγως την ροή του παιχνιδιού να το διαχειριστούμε. Ο βασικός της ομάδας όμως είναι στην Τουρκία να παίξει όσο καλύτερα μπορεί και όσο ανταγωνιστικά γίνεται για να γυρίσει στην Ελλάδα με τη νίκη και την πρόκριση".

Από την πλευρά της, η Εβίνα Σταμάτη τόνισε: "Είναι ένας τελικός για εμάς. Δεν υπάρχει ούτε στιγμή στο μυαλό μας το πρώτο παιχνίδι. Στην Τουρκία πηγαίνουμε για να πάρει τη νίκη και να επιστρέψουμε με χαμόγελα στην Ελλάδα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ στα κομμάτια που υστερήσαμε στο πρώτο ματς και θεωρώ ότι εάν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες στο πλάνο μας, έχουμε πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουμε".

* Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Γκεντσλίκ θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο YouTube.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ