EUROCUP

Ολυμπιακός: Στην Ουγγαρία με την Τσεγκλέντ οι Γυναίκες

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην καρδιά της Ουγγαρίας, στην πόλη Τσεγκλέντ δοκιμάζεται απόψε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού που συνεχίζει στο EuroCup 2019/20.

Στην Τσεγκλέντ, μια πόλη 38.220 κατοίκων στην καρδιά της Ουγγαρίας δοκιμάζεται σήμερα (19:30 ώρα Ελλάδας) η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού για την 6η και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του EuroCup 2019/20.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη έχει σχεδόν εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, καθώς έχει επικρατήσει της Τσεγκλέντ με 93-53 στον αγώνα του πρώτου γύρου, γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να χάσει με 41 πόντους για να αποκλειστεί. Κάτι που δεν πρόκειται να γίνει, καθώς η αποψινή αντίπαλος των ερυθρόλευκων δεν είναι κάποιο μεγαθήριο.

Το Gál József Sportcsarnok είναι ένα μικροσκοπικό, πανάρχαιο γήπεδο που μοιάζει με οτιδήποτε άλλο από γήπεδο μπάσκετ και εκεί ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει την τέταρτη νίκη του σε έξι αγώνες, ώστε στη συνέχεια, ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί ώστε να έχει μια πιο βατή συνέχεια στο EuroCup 2019/20.

Την αποστολή έχουν ακολουθήσει οι Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ