EUROCUP

Οδήγησε τη Λοκομοτίβ στο 20-0 κι αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς

Οδήγησε τη Λοκομοτίβ στο 20-0 κι αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς
FACEBOOK/LOKOMOTIV KUBAN / ЛОКОМОТИВ-КУБАНЬ

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν γράφει ιστορία στο EuroCup κι ο Σάσα Ομπράντοβιτς -όπως ήταν αναμενόμενο- πήρε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς. (VIDEO)

Σε μερικές ημέρες, η Λοκομοτίβ Κουμπάν θα αντιμετωπίσει τη Νταρουσάφακα με στόχο το τρόπαιο του EuroCup κι ένα εισιτήριο για τη EuroLeague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι Ρώσοι έχουν εντυπωσιάσει με την πορεία τους στη φετινή διοργάνωση, είναι η μοναδική ομάδα με 20-0 κι όπως ήταν επόμενο, ο Σάσα Ομπράντοβιτς -head coach του συλλόγου- αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής για τη σεζόν 2017-18.

Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν δέχεται μόλις 68.7 πόντους ανά παιχνίδι, σκοράρει 82.7, έχει 55.3% στα δίποντα και 37.6% στα τρίποντα -την ώρα που κρατάει σε πολύ χαμηλά ποσοστά τις αντίπαλες ομάδες- και γενικά έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με το μπάσκετ που παίζει. Άξιο αναφοράς πως 9 από τους παίκτες της "Λόκο" σημειώνουν από 6 έως 12 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ σημειώνεται πως κατεβάζει 26.1 αμυντικά ριμπάουντ και 10.4 επιθετικά ανά παιχνίδι.

Η πορεία τη Λοκομοτίβ και το μπάσκετ που αποδίδει φέτος, είναι δεδομένα (και) έργο... Ομπράντοβιτς, γι' αυτό και οι διοργανωτές του έδωσαν το βραβείο του κορυφαίου προπονητή για τη σεζόν που διανύουμε:

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ