EUROCUP

Μιχάιλοβιτς: "Ο Στσεπάνοβιτς μπορεί να γίνει σαν τον Βουγιόσεβιτς"

Μιχάιλοβιτς: "Ο Στσεπάνοβιτς μπορεί να γίνει σαν τον Βουγιόσεβιτς"
PARTIZAN NIS BELGRADE / ABA LIGA

Ο Βλάντο Στσεπάνοβιτς πήρε την ευκαιρία στην Παρτίζαν, κι ο πρόεδρός της δήλωσε πως μπορεί να εξελιχθεί σε μια... νέα εκδοχή του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

Από την στιγμή που ο Αντρέα Τρινκιέρι αποφάσισε να "βγει" από τη συμφωνία με την Παρτίζαν, ο σερβικός σύλλογος έδωσε την ευκαιρία στον Βλάντο Στσεπάνοβιτς. Ο 44χρονος τεχνικός βρισκόταν την τελευταία διετία στον πάγκο του σερβικού συλλόγου ως assistant coach, πλέον όμως θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει ως ο έχων την απόλυτη ευθύνη.

Στη Σερβία υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο ταλέντο και τις δυνατότητές του, με τον πρόεδρο της Παρτίζαν να μιλάει για έναν προπονητή που μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα εκδοχή του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Ο Όστογια Μιχάιλοβιτς ανέφερε χαρακτηριστικά πως "από την πρώτη στιγμή που αποχώρησε ο Αντρέα Τρινκιέρι, αμέσως ψάξαμε την καλύτερη δυνατή λύση. Ο Βλάντο Στσεπάνοβιτς ήταν η πρώτη επιλογή μου" για να προσθέσει:

"Ξέραμε ότι η εποχή του Αντρέα Τρινκιέρι στο κλαμπ θα ολοκληρωνόταν κάποια στιγμή... Η επιθυμία μας ήταν να βρούμε τον νέο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς! Ένα πραγματικό παιδί της Παρτίζαν που θα μείνει καιρό μαζί μας. Κι ο Βλάντο Στσεπάνοβιτς έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε κάτι τέτοιο".

Photo Credits: Partizan NIS Belgrade / ABA Liga

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ