ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεταγραφή-βόμβα με Τζόρνταν Κρόφορντ η Άλμπα

Μεταγραφή-βόμβα με Τζόρνταν Κρόφορντ η Άλμπα
AP PHOTO/BRANDON DILL

Στην απόκτηση του Τζόρνταν Κρόφορντ προχώρησε η Άλμπα Βερολίνου. Μηνιαίο συμβόλαιο υπέγραψε ο 30χρονος γκαρντ, που έπαιξε πέρυσι στους Νιού Ορλεανς Πέλικανς.

Στο ΝΒΑ στράφηκε η Αλμπα Βερολίνου για να αναζητήσει μία λύση στην περιφέρεια, μετά τους απανωτούς τραυματισμούς. Και την βρήκε. Η Άλμπα ανακοίνωσε σήμερα (19/11) την απόκτηση του Τζόρνταν Κρόφορντ, ο οποίος υπέγραψε μηνιαίο συμβόλαιο και θα την ενισχύσει στους επόμενους αγώνες της στο Eurocup και στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο 30χρονος γκαρντ έπαιξε την περασμένη σεζόν στο ΝΒΑ με τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς και έχει πίσω του μία καριέρα έξι ετών στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και συγκεκριμένα σε Ατλάντα, Ουάσινγκτον, Βοστώνη, Γκόλντεν Στέιτ και Νέα Ορλεάνη με 12,2 πόντους και 3,1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 281 αγώνες συνολικά.

Ο Κρόφορντ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην γερμανική ομάδα την προσεχή Τετάρτη (21/11) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Eurocup. Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι στιγμής τρεις παίκτες (όλοι γκαρντ) έχουν τεθεί εκτός μάχης στην ομάδα του Βερολίνου λόγω τραυματισμών: οι Μάρτιν Χέρμανσον, Πέιτον Σίβα και Γιοσίκο Σάιμπου.

Photo credits: AP Photo/Brandon Dill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ