EUROCUP

Κατσικάρης: "Να φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου"

Κατσικάρης: "Να φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου"
PHOTO CREDITS: FACEBOOK/HAPOEL JERUSALEM BASKETBALL CLUB

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα απέναντι στη Λιετκαμπέλις (11/10, 18:00), o head coach της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Φώτης Κατσικάρης, ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας του είναι να κατακτήσει το EuroCup και όχι απλά η συμμετοχή.

Το φετινό ταξίδι της Χάποελ Ιερουσαλήμ στο EuroCup ξεκινά στη Λιθουανία απέναντι στη Λιετκαμπέλις (11/10, 18:00). Ο προπονητής της ομάδας, Φώτης Κατσικάρης, υπογράμμισε αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φύγει νικήτρια, ενώ δεν έκρυψε πως θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου με τους πρωταθλητές Ισραήλ.

" Ξεκινάμε το ταξίδι στο EuroCup. Είμαστε σε έναν σκληρό όμιλο. Είμαστε ακόμα στην αρχή, δεν έχουμε σταθεροποιήσει το παιχνίδι μας. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Λιετκαμπέλις. Είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα, είναι έμπειροι. Εμείς από τη μεριά μας πρέπει να είμαστε πολύ έξυπνοι. Να παίξουμε σκληρά όπως αυτοί. Επίσης πρέπει να ελέγξουμε το ριμπάουντ. Είναι ομάδα με μεγάλα κορμιά και πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά σ' αυτό το κομμάτι", σχολίασε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Για να προσθέσει: " Είμαστε από τις ομάδες που θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου. Θέλουμε να κατακτήσουμε το EuroCup, όπως κι οι υπόλοιπες ομάδες φυσικά. Δεν θέλουμε απλά να πάρουμε μέρος στη διοργάνωση. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας σε κάθε ματς. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Είναι μία πολύ δύσκολη διοργάνωση. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Αλλά κι εμείς είμαστε καλή ομάδα. Το πιο σημαντικό για εμάς αυτή τη στιγμή είναι να βρούμε ρυθμό και χημεία".

Photo Credits: Facebook/Hapoel Jerusalem Basketball Club

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ