EUROCUP

Καπογιάννη: "Τελικός το ματς με τη Ρίγα"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Φάρου (58-70) και πλέον ετοιμάζεται για το ματς με την Ρίγα, το οποίο η Ελένη Καπογιάννη -τεχνικός της ομάδας του Πειραιά- χαρακτήρισε ως τελικό.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάστηκε στην έδρα του Φάρου Κερατσινίου στην 6η "στροφή" της Α1 Γυναικών και με 70-58 έκανε το 6/6. Πλέον, οι "ερυθρόλευκες" στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρίγα (30/11, 19:30), εκεί όπου θέλουν νίκη με 6 ή περισσότερους πόντους, προκειμένου να καλύψουν το εντός έδρας 72-78 και να τερματίσουν στην πρώτη θέση του α' ομίλου του EuroCup, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τη φάση των "16" δίχως να χρειαστεί -κατά πάσα πιθανότητα- η διαδικασία των playoffs.

" Άλλη μία νίκη απέναντι στον Φάρο που μέχρι σήμερα ήταν και αυτός στις πρώτες θέσεις. Δεν κάναμε και την καλύτερη εμφάνιση, κάτι που μπορεί και να συμβεί. Ομως κρατάμε τη νίκη και επισημαίνουμε τα σημεία που πρέπει να διορθώνουμε και από αύριο ετοιμαζόμαστε για τη Ρίγα γιατί για εμάς είναι ένας τελικός", υπογράμμισε η Ελένη Καπογιάννη, τεχνικός του Ολυμπιακού, μιλώντας στο osfp.gr.

Από την μεριά των αθλητριών, η Εβίνα Μάλτση δήλωσε: " Όπως κάθε παιχνίδι για εμάς, η νίκη ήρθε μέσα από την άμυνα. Ο Φάρος μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, εμείς όχι και τόσο πολύ, αλλά καταφέραμε και συγκεντρωθήκαμε, κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε αυτό το παιχνίδι.

Από αυτήν την στιγμή που μιλάμε το ενδιαφέρον μας και η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι με τη Ρίγα. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι σημαίνει για εμάς αυτό το παιχνίδι. Από τη στιγμή που έχουμε περάσει, δεν έχουμε σίγουρα άγχος αλλά είναι εγωιστικό πλέον. Θέλουμε να κερδίσουμε εκεί μέσα, να πάρουμε την διαφορά και να τερματίσουμε πρώτοι".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ