EUROCUP

Φοβερό ντεμπούτο για τον Μάλκολμ Γκρίφιν με τη φανέλα της Ζενίτ

Φοβερό ντεμπούτο για τον Μάλκολμ Γκρίφιν με τη φανέλα της Ζενίτ

Ο μέχρι πρότινος κορυφαίος σκόρερ της Stoiximan.gr Basket League, Μάλκολμ Γκρίφιν, έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ήταν καταπληκτικός.

Σπουδαίο ήταν το ντεμπούτο του Μάλκολμ Γκρίφιν με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο Αμερικανός που έκανε τρομερές εμφανίσεις με την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου, έπαιξε για πρώτη φορά με την νέα του ομάδα στο εντός έδρας ματς του EuroCup (5η αγωνιστική του Top-16 της διοργάνωσης) με την Λιέτουβος Ρίτας και ήταν ο MVP της αναμέτρησης, αν και αγωνίστηκε μόλις 22 λεπτά.

Σε αυτά τα 22 λεπτά, ο Γκρίφιν σκόραρε 17 πόντους με 7/11 δίποντα και 1/2 τρίποντα, μάζεψε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ, δεν έκανε λάθος και συγκέντρωσε 19 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, τις περισσότερες από κάθε συμπαίκτη του. Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης πήρε τη νίκη (113-100), με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να είναι ο κορυφαίος της Λιέτουβος με 22 πόντους (4/11 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 5/5 βολές, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 κοψίματα, 22 ranking σε 20:03).

Η Ζενίτ είχε 42/85 σουτ, 27 ασίστ και μόλις πέντε λάθη!

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ