ΜΠΑΣΚΕΤ

Φοβερή κίνηση με ΜακΚόλουμ η Ούνικς Καζάν του Πρίφτη!

Φοβερή κίνηση με ΜακΚόλουμ η Ούνικς Καζάν του Πρίφτη!

Παίκτης της Ούνικς Καζάν έγινε ο Έρικ ΜακΚόλουμ, που "κατεβαίνει" από τη EuroLeague στο EuroCup για να βοηθήσει την ομάδα των Πρίφτη-Νίκου-Σίμτσακ να πρωταγωνιστήσει.

Παίκτης της Ούνικς Καζάν έγινε για τη σεζόν 2018/19 ο Έρικ ΜακΚόλουμ, με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να έχει και option για να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Αμερικανό σούπερ σκόρερ για ακόμα μία χρονιά όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα.

Ο 30χρονος πλέον ΜακΚόλουμ που έπαιξε στην Ελλάδα με τον Απόλλωνα Πάτρας και τον Πανιώνιο ήταν πέρυσι μέλος της Αναντολού Εφές, ενώ στο Καζάν θα συναντήσει αρκετούς καλούς συμπαίκτες όπως τον Ρέιμαρ Μόργκαν, τον Μέλβιν Έτζιμ, τον Τρεντ Λόκερ, τον Μορίς Εντούρ, τον Τζαμάρ Σμιθ, τον Πιέρια Χένρι και τους Ρώσους Σεργκέεφ, Πονκρασόφ, Κλιμένκο, Κολεσνίκοφ, Σελεκέτο, Κοστσέεφ.

Σε 29 αγώνες της περσινής EuroLeague ο ΜακΚόλουμ είχε 14.6 πόντους με 45% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα και 77.5% στις βολές, μαζί με 2.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά 26:28 συμμετοχής. Με την απόκτησή του η ομάδα του Πρίφτη, του Νίκου και του Σίμτσακ δυναμώνει ακόμη περισσότερο και πλέον η τετράδα των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χίμκι, Λοκομοτίβ, Ούνικς φαίνεται να αφήνει πίσω της τη Νίζνι, τη Ζενίτ και την Αβτοντορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ