EUROCUP

EuroCup: Ζωντανή στο κυνήγι της κορυφής η Γαλατάσαραϊ

EuroCup: Ζωντανή στο κυνήγι της κορυφής η Γαλατάσαραϊ

Η Γαλατάσαραϊ κέρδισε εντός έδρας την Ουνικάχα Μάλαγα και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της κορυφής στον Δ' Όμιλο. Τρίτη νίκη για την Τσεντεβίτα Ολίμπια, που συνεχίζει να ελπίζει σε πρόκριση.

Στους γηπεδούχους κατέληξαν οι δύο αγώνες της ημέρας στο EuroCup, με τη Γαλατάσαραϊ και την Τσεντεβίτα Ολίμπια να επικρατούν της Ουνικάχα Μάλαγα (91-80) και της Μπρέσια (73-62). Από τη μία, η τουρκική ομάδα κατάφερε να παραμείνει στο κόλπο για την πρωτιά στον Δ' Όμιλο, από την άλλη η σλοβενική ομάδα έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει πως θα σώσει την παρτίδα και θα προκριθεί στους "16" της διοργάνωσης.

Όλη η δουλειά για την "τσιμ μπομ" έγινε στο τρίτο δεκάλεπτο (33-8 το επιμέρους), με τον Ζακ Όγκαστ να έχει 5 πόντους (με 2/2 δίποντα και 1/2 βολές), 2 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 21'12'' συμμετοχής, με την ομάδα του να τελειώνει με 79.4% στα δίποντα.

Στο παιχνίδι της Stozice Arena, η Τσεντεβίτα Ολίμπια κατάφερε να επικρατήσει, παρά το γεγονός πως τελείωσε με 5/25 τρίποντα. Η υπεροχή στα ριμπάουντ (44 έναντι 36) και το δίδυμο των Κόντι Μίλερ - ΜακΙντάιρ και Ράιαν Μπόουτραϊτ έδωσε τη λύση για τους νικητές.

Photo Credits: Galatasaray Basketbol / Twitter

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ