EUROCUP

EuroCup: Μοναδική... ελληνική νίκη αυτή του Μπράμου

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ORANGE TROPHY 2019" / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΦΜΠ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ORANGE TROPHY 2019" / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΦΜΠ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Νίκη για τον Μάικ Μπράμο στον ιταλικό εμφύλιο, ήττα όμως για Δημήτρη Πρίφτη - Κώστα Καϊμακόγλου (από τη Μονακό) και Νίκο Ζήση (από την Ουνικάχα Μάλαγα).

Με τον Μάικ Μπράμο να κάνει αισθητή την παρουσία του σε 21'39'' συμμετοχής, η Βενέτσια επιβλήθηκε εντός έδρας της Μπρέσια (68-60) στον ιταλικό εμφύλιο για τον όμιλο του Προμηθέα Πάτρας στο Top 16 του EuroCup. Ο ομογενής γκαρντ τελείωσε με 11 πόντους (με 3/8 τρίποντα και 2/2 βολές) και ριμπάουντ για να βοηθήσει την ομάδα του να "σπάσει το ρόδι" στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Για ακόμη ένα παιχνίδι, η Μπρέσια ήταν απογοητευτικά άστοχη στα τρίποντα (2/18).

Μία εβδομάδα μετά το διπλό στο Βίλνιους, η Ούνικς Καζάν ηττήθηκε στο "σπίτι" της από τη Μονακό (78-84). Παρά τους 21 πόντους του Έρικ ΜακΚόλουμ, οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το μοιραίο. Ο Κώστας Καϊμακόγλου έπαιξε 11'10'' με απολογισμό 3 πόντους (με 0/2 δίποντα και 1/1 τρίποντο).

Την ήττα γνώρισε κι η Μπανταλόνα, στον ισπανικό εμφύλιο με την Ουνικάχα Μάλαγα (90-84). Η δράση του Ντιόν Τόμπσον (23 πόντοι με 4/4 τρίποντα) και η προσφορά του Χάιμε Φερνάντεθ (10 πόντοι, 10 ασίστ) έκαναν μεγάλη ζημιά στους φιλοξενούμενους, που είδαν τον Νίκο Ζήση να μετράει 5 πόντους (με 1/3 δίποντα και 3/3 βολές) και 3 λάθη στα 11'05'' που βρέθηκε στο παρκέ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ