EUROCUP

EuroCup: Η Μόρναρ Μπαρ πήρε τη θέση της Μακάμπι Ρισόν

EuroCup: Η Μόρναρ Μπαρ πήρε τη θέση της Μακάμπι Ρισόν

Η EuroLeague Basketball κάλυψε άμεσα το κενό που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση της Μακάμπι Ρισόν από το EuroCup. Τη θέση της ισραηλινής ομάδας θα πάρει η Μόρναρ Μπαρ.

Το κενό που δημιουργήθηκε μετά την απόφαση της Μακάμπι Ρισόν να αποσύρει τη συμμετοχή της από το EuroCup (λόγω του κορονοϊού) καλύφθηκε άμεσα από την EuroLeague Basketball. Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε επίσημα την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου πως τη θέση της ισραηλινής ομάδας θα πάρει η Μόρναρ Μπαρ από το Μαυροβούνιο, ομάδα που σε πρώτο χρόνο είχε "κοπεί" και είχε μείνει εκτός όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (το καλοκαίρι αποφάσισε να φύγει από την αγκαλιά της FIBA για χάρη της EuroLeague Basketball).

Έτσι, τοποθετήθηκε αυτόματα στον Β' όμιλο του EuroCup, μαζί με Μπούντουτσνοστ, Μπουλόν, Μπρέσια, Ουλμ και Ουνικάχα Μάλαγα. Το χρονικό σημείο που προέκυψε η αλλαγή, όπως επίσης το γεγονός πως η κλήρωση των ομίλων έχει ήδη γίνει δεν άφηνε άλλα περιθώρια στην EuroLeague Basketball, η οποία το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να αντικαταστήσει τη Μακάμπι Ρισόν. Κι ας βρίσκονται πλέον δύο ομάδες από το Μαυροβούνιο στον ίδιο όμιλο

Θυμίζουμε ότι στη Μόρναρ Μπαρ αγωνίζεται ο άλλοτε ψηλός του Ρεθύμνου και του Παναθηναϊκού, Κένι Γκάμπριελ.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ