EUROCUP

Απίστευτη πρόκριση με... τετράποντο στο φινάλε!

Απίστευτη πρόκριση με... τετράποντο στο φινάλε!

Η Χατάι της Κατερίνας Χατζηδάκη περίμενε την Μερσίν στους "4" του Eurocup γυναικών. Τελικά προέκυψε στο δρόμο της η ιταλική Βενέτσια και μάλιστα με τον πλέον απίθανο τρόπο (VIDEO)!

Ένα από τα πιο... απίθανα σενάρια που μπορεί να δει κανείς στο μπάσκετ, γράφτηκε το βράδυ της Πέμπτης στο τέλος της αναμέτρησης Μερσίν-Βενέτσια για τους "8" του Eurocup γυναικών. Η τουρκική ομάδα βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 65-56 και με ελάχιστα δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη, η Βενέτσια χρειαζόταν τρίποντο για να στείλει το παιχνίδι σε παράταση (είχε κερδίσει το πρώτο ματς με 79-73) και τετράποντο για να προκριθεί. Εν τέλει... προτίμησε το δεύτερο.

Η αρχηγός της ιταλικής ομάδας, Ντέμπορα Καράντζελο, έγινε η ηρωίδα του αγώνα, καθώς ευστόχησε σε τρίποντο 2,1'' πριν από το τέλος της αναμέτρησης, κερδίζοντας ταυτόχρονα και φάουλ πάνω στο σουτ. Με αυτό το σπάνιο (για την κρισιμότητα της αναμέτρησης) τετράποντο η Βενέτσια έριξε τη διαφορά από τους εννέα πόντους στους πέντε και προκρίθηκε στους "4" της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει μία άλλη τουρκική ομάδα, την Χατάι της (Ελληνίδας προπονήτριας) Κατερίνας Χατζηδάκη.

Ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της Χατάι και της Βενέτσια θα διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου. Στο άλλο ζευγάρι η Γαλατάσαραϊ θα αντιμετωπίσει την ισπανική Αβενίδα. Δείτε πως προκρίθηκε στους "4" του Eurocup γυναικών η Βενέτσια στο video που ακολουθεί.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ