EUROBASKET

Ζήσης: "Παίξαμε απαίσια!"

Ζήσης: "Παίξαμε απαίσια!"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Ζήσης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και τόνισε πως η Εθνική ομάδα έπαιξε απαίσια και πως αυτή η ήττα πρέπει να της γίνει μάθημα (video)

Ένας από τους έμπειρους ς παίκτες της ομάδας, βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για να αναλύσει τα αίτια της ήττας από την ΠΓΔΜ.

Ο άσος της Σιένα δεν θέλησε να ψάξει δικαιολογίες και είπε τα πράγματα με το όνομα τους, θεωρώντας πως με αυτό το ποσοστό που είχε η Ελλάδα δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο.

"Συγχαρητήρια στην ΠΓΔΜ. Δικαιούται τη νίκη. Εμείς παίξαμε απαίσια. Σουτάραμε πολύ άσχημα. Με αυτό το ποσοστό δεν μπορείς να κερδίσεις. Ο κόουτς μάς είπε στη διάρκεια της προετοιμασίας για αυτό το ματς, ότι ο αντίπαλος παίζει με πολύ πάθος", τόνισε ο Νίκος Ζήσης και συνέχισε:

Στο παρελθόν κερδίσαμε ματς παρά την αστοχία μας, σήμερα όμως δεν τα καταφέραμε. Έχουμε άλλα δύο ματς. Πιστεύω πως αυτή η ήττα θα μας γίνει μάθημα. Σε ένα μεγάλο τουρνουά πρέπει να ανασυγκροτείσαι, κερδίζεις ή χάνεις. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε στο ματς με το Μαυροβούνιο που είναι αύριο".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ