EUROBASKET

Αποθεώθηκαν οι "Heroes de Eoropa"

Αποθεώθηκαν οι "Heroes de Eoropa"

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τρίτου χρυσού μεταλλίου, η αποστολή της εθνικής ομάδας της Ισπανίας έφτασε στη Μαδρίτη, όπου γνώρισε την αποθέωση. Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του νέου θριάμβου. Δείτε εικόνες.

Η υπέρβαση ολοκληρώθηκε για την Ισπανία, η οποία -μετά κόπων και βασάνων- κατέκτησε το τρίτο χρυσό μετάλλιο σε Eurobasket στις τέσσερις τελευταίες διοργανώσεις. Η "φούρια ρόχα" ξεπέρασε τα εμπόδια της Πολωνίας, της Ελλάδας, της Γαλλίας και της Λιθουανίας στα νοκ άουτ παιχνίδια, μέχρι να φτάσει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, στο "Pierre Mauroy".

Αποθεώθηκαν οι "Heroes de Eoropa"

Εισπράξαμε τη ζεστασιά σας και σας ευχαριστούμε γι αυτό", ήταν οι πρώτες κουβέντες που είπε ο Σέρτζιο Σκαριόλο, μιλώντας στο πλήθος που μαζεύτηκε στην "Plaza del Callao" για να δει από κοντά την άφιξη των θριαμβευτών της Λιλ. Ενώ πρόσθεσε πως " οι παίκτες μάς έδωσαν ένα μάθημα. Ότι ακόμη κι όταν πέφτεις, πρέπει να ξεπεράσεις ομαδικά τα εμπόδια, πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις όπως την πρώτη μέρα, για να φτάσεις στον στόχο σου". Κι ύστερα ήρθε η αποθέωση.

Αποθεώθηκαν οι "Heroes de Eoropa"

αυτή η ομάδα και αυτοί οι παίκτες είναι πραγματικά ιδιαίτεροι. Μοιράζομαι μαζί σας ένα όνειρό μου. Σας ευχαριστούμε για όλα. Ελπίζουμε να σας δίνουμε αντίστοιχες χαρές στο μέλλον", με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ (σ.σ.: ο έτερος της "φούρια ρόχα" που μπήκε στην καλύτερη πεντάδα του Eurobasket) να προσθέτει πως " για μένα είναι πολύ ιδιαίτερο γιατί είναι το μοναδικό μετάλλιο που μου έλειπε".

Αποθεώθηκαν οι "Heroes de Eoropa"

ήταν μία υπέροχη εμπειρία. Νιώθω Ισπανός και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για τις στιγμές που μου χάρισαν το φετινό καλοκαίρι", με τον Φελίπε Ρέγιες να λέει εν συνεχεία: " Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη. Τίποτα δεν θα γινόταν δίχως εσάς. Πήραμε κουράγιο και δύναμη από τα μηνύματά σας".

Αποθεώθηκαν οι "Heroes de Eoropa"

Πηγή φωτογραφιών: FEB

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ