EUROBASKET

Χωρίς Νέντοβιτς και Κάλινιτς η 12αδα της Σερβίας στο Eurobasket 2017!

Χωρίς Νέντοβιτς και Κάλινιτς η 12αδα της Σερβίας στο Eurobasket 2017!

Η Σερβία ανακοίνωσε την 12αδα της ενόψει του Eurobasket, με τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Νίκολα Κάλινιτς να είναι οι δύο τελευταίοι παίκτες που "κόπηκαν" λόγω τραυματισμού. Με ηχηρές απουσίες θα παραταθούν οι Σέρβοι.

Οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Νίκολα Κάλινιτς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν σε ώμο και μέση αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να "κοπούν" από την τελική 12αδα της Σερβίας ενόψει του Eurobasket 2017.

Πρόσθεσαν έτσι τα ονόματά τους δίπλα σε αυτά των άλλων μεγάλων απόντων των Σέρβων. Ο λόγος για τους Μίλος Τεόντοσιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μάρκο Σιμόνοβιτς! Κοινώς, η Σερβία θα παραταχθεί με συνολικά 8 απουσίες!

Αναλυτικά η 12αδα των Σέρβων: Μίλαν Μάτσβαν (φόργουορντ), Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (γκαρντ), Βλάντιμιρ Λούτσιτς (φόργουορντ), Ντράγκαν Μιλοσάβιλεβιτς (γκαρντ/φόργουορντ), Στέφαν Μπίρτσεβιτς (φόργουορντ), Βλάντιμιρ Στίματς (σέντερ), Μπράνκο Λάζιτς (γκαρντ), Βασίλιε Μίσιτς (γκαρντ), Μάρκο Γκούντουριτς (γκαρντ), Στέφαν Γιόβιτς (γκαρντ), Ογκνιεν Κούζμιτς (σέντερ), Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (σέντερ).

Η Σερβία βρίσκεται στον 4ο όμιλο, μαζί με την Τουρκία, την Ρωσία, το Βέλγιο, την Λετονία και τη Μεγάλη Βρετανία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ