EUROBASKET

Χωρίς Γιόκιτς στο Ευρωμπάσκετ η Σερβία

Denver Nuggets forward Nikola Jokic (15) in the second half of an NBA basketball game Wednesday, March 22, 2017, in Denver. The Nuggets won 126-113. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP

Σύμφωνα με Σερβικά δημοσιεύματα ο Νίκολα Γιόκιτς των Ντένβερ Νάγκετς ενημέρωσε τον Σάσα Τζόρτζεβιτς ότι δεν θα αγωνιστεί στο φετινό Ευρωμπάσκετ.

Χωρίς το μεγάλο της αστέρι θα παραταχθεί όπως φαίνεται η Σερβία στο προσεχές Ευρωμπάσκετ. Για τον Νίκολα Γιόκιτς ο λόγος, ο οποίος σύμφωνα με Σερβικά δημοσιεύματα ανακοίνωσε στον προπονητή της εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, ότι επιθυμεί να μείνει εκτός επιλογών φέτος!

Κατά τα φαινόμενα πρόκειται για μία προσωπική επιλογή του Γιόκιτς, αφού πρόσφατα ο πρόεδρος των Νάγκετς, Τιμ Κόνελι, είχε ξεκαθαρίσει πως είναι καθαρά απόφαση του Γιόκιτς αν θα ενσωματωθεί το καλοκαίρι στην εθνική Σερβίας ή θα μείνει στις ΗΠΑ για να κάνει προπονήσεις.

Η απουσία του Γιόκιτς είναι μεγάλη για τους Σέρβους, που εκτός απροόπτου θα δουν και τον Νεμάνια Μπιέλιτσα να μην αγωνίζεται λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Την φετινή σεζόν ο Γιόκιτς είχε 16.7 πόντους, 9.8 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ μέσο όρο με την φανέλα των Νάγκετς στο ΝΒΑ.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ