EUROBASKET

Χωρίς Ασίκ στο Ευρωμπάσκετ η Τουρκία

New Orleans Pelicans' Omer Asik in action during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Tuesday, Dec. 20, 2016, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
(AP Photo/Matt Slocum) AP

Ο τιμ μάνατζερ της εθνικής Τουρκίας, Κερέμ Τουντσερί, ανακοίνωσε ότι ο Ομέρ Ασίκ δεν θα αγωνιστεί τελικά στο Ευρωμπάσκετ λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Θεωρείτο εξ αρχής δύσκολο να αγωνιστεί ο Ομέρ Ασίκ στο Ευρωμπάσκετ. Δυστυχώς για την Τουρκία τα άσχημα μαντάτα επιβεβαιώθηκαν, αφού όπως ανακοίνωσε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Κερέμ Τουντσερί, ο σέντερ των Πέλικανς δεν θα δώσει το παρών στην διοργάνωση λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Όσο για το ποιο είναι αυτό το σοβαρό πρόβλημα υγείας; Πρόκειται για μία γαστρεντερική λοίμωξη η οποία ταλαιπώρησε τον Ασίκ στην διάρκεια της σεζόν και είχε ως συνέπεια να χάσει βάρος και τελικά να τεθεί τον Μάρτιο εκτός δράσης. Ένα ζήτημα το οποίο ακόμα υφίσταται δυστυχώς, με τον διεθνή σέντερ να ελπίζει ότι θα ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημά του και θα παίξει ξανά μπάσκετ σύντομα.

Η Τουρκία βρίσκεται στον 4ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ, παρέα με την Σερβία, την Ρωσία, την Λετονία, το Βέλγιο και τη Μεγάλη Βρετανία.

(AP Photo/Matt Slocum)

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ