EUROBASKET

Χάνει το Eurobasket και ο Μπιέλιτσα

Χάνει το Eurobasket και ο Μπιέλιτσα

Πολύ δύσκολα θα προλάβει το φετινό Eurobasket ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, που αναρρώνει ακόμα από την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε το Μάρτιο.

Χωρίς έναν βασικό παίκτη της ενδέχεται να παραταχθεί στο φετινό Eurobasket η Σερβία. Ο λόγος για τον Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Ντάρεν Γούλφσον ακόμα αναρρώνει από την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις 21 Μαρτίου στο αριστερό πόδι. Όπως αναφέρει στο Twitter ο ρεπόρτερ του ESPN, ο Σέρβος φόργουορντ ακόμα σουτάρει καθιστός και οι πιθανότητες να προλάβει το Eurobasket είναι πάρα πολύ μικρές.

Ο Μπιέλιτσα έσπασε το πόδι του στις 16 Μαρτίου κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με τους Σέλτικς. Στη δεύτερη χρονιά του στο ΝΒΑ είχε 6,2 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ κατά μέσο όρο, παίζοντας μόνο 18,3 λεπτά ανά αγώνα. Ο 29χρονος φόργουορντ φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας στο Eurobasket του 2015, καθώς είχε χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ