EUROBASKET

Χαλπερίν: "Το τελευταίο μου Ευρωμπάσκετ με την εθνική Ισραήλ"

Χαλπερίν: "Το τελευταίο μου Ευρωμπάσκετ με την εθνική Ισραήλ"

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν δήλωσε πως εκτός απροόπτου το φετινό Ευρωμπάσκετ θα αποτελέσει την τελευταία μεγάλη διοργάνωση στην οποία θα φορέσει την φανέλα της εθνικής Ισραήλ.

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν υπήρξε για χρόνια ένας από τους πλέον συνεπείς παίκτες της εθνικής Ισραήλ. Μπορεί να μην έγινε ποτέ ο σταρ που περίμεναν οι Ισραηλινοί, αλλά (σχεδόν) πάντα ήταν έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί. Όπως φαίνεται όμως, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος.

Όντας πλέον 33 χρόνων και κουβαλώντας αρκετούς τραυματισμούς από το παρελθόν, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε πως πιθανότητα θα αποσυρθεί από την εθνική ομάδα μετά το τέλος του φετινού Ευρωμπάσκετ. Ένα Ευρωμπάσκετ στο οποίο το Ισραήλ είναι εκ των συνδιοργανωτών, κάτι που κάνει πιο "γλυκιά" αυτή την αποχώρηση.

" Κλείνει ένας κύκλος για εμένα. Είναι δύσκολο για εμένα. Δε νομίζω ότι θα συμμετάσχω ξανά σε Ευρωμπάσκετ με την εθνική" δήλωσε αρχικά ο αρχηγός της εθνικής Ισραήλ, για αν συμπληρώσει: "Ήταν όμορφα όλα αυτά τα χρόνια. Πέρασα υπέροχα και είδα να ανεβαίνει το μπάσκετ στην χώρα. Και είναι πολύ όμορφο που φέτος μέρος των αγώνων του Ευρωμπάσκετ θα διεξαχθεί στο Ισραήλ και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν σπουδαίους παίκτες".

Ο Χαλπερίν είναι μέλος της εθνικής Ισραήλ από το 2003, έχοντας αγωνιστεί σε 6 Ευρωμπάσκετ, χάνοντας μόνο αυτό του 2015 σε αυτό το διάστημα λόγω τραυματισμού.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ