EUROBASKET

Βοροντσέβιτς: "Κανένα έλεος στην Ελλάδα"

Βοροντσέβιτς: "Κανένα έλεος στην Ελλάδα"

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς εξήγησε ότι η Ρωσία δεν φοβάται την Ελλάδα στους "8" του Eurobasket, επισημαίνοντας πως "δεν θα δείξουμε έλεος". Τι είπε ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς για το παιχνίδι.

Η Ρωσία βρίσκεται στον δρόμο της Ελλάδας στους "8" του Eurobasket, με τον Αντρέι Βοροντσέβιτς και τους συμπαίκτες του να φιλοδοξούν σε μία ακόμη μεγάλη νίκη, που θα τους φέρει ένα βήμα μακριά από τα μετάλλια.

Μία μέρα πριν από τον προημιτελικό (13/9, 18:45), ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε για τον σπουδαίο αγώνα , εξηγώντας καταρχάς πως " δεν θα δείξουμε έλεος στην Ελλάδα". Για να προσθέσει αμέσως μετά πως " εγώ και τα παιδιά θα κάνουμε ότι μπορούμε, δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε. Δεν πρέπει να υπερεκτιμήσουμε τις δυνατότητες του αντιπάλου μας. Δεν έχουμε καταφέρει κάτι ακόμη, αλλά είναι εμφανές πως βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα".

Εξήγησε δε πως " οι οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση, παλεύουν για ένα μετάλλιο. Είναι πολύ σημαντικό να παρουσιαστούμε το ίδιο έτοιμοι, όπως στον αγώνα με την Κροατία. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη κάτι, δεν έχουμε πετύχει τον στόχο μας όμως".

Από την πλευρά του, ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς εξήγησε πως " μας βολεύει να μας θεωρούν αουτσάιντερ, στην Ελλάδα θεωρούν τη δική τους ομάδα ως φαβορί στον αγώνα. Κάτι που μας βολεύει". Ο προπονητής της ρωσικής ομάδας πρόσθεσε μάλιστα πως " η Ελλάδα έχει πολύ δυνατή περιφέρεια, με δύο παίκτες που κάνουν μεγάλη διαφορά, τον Νικ Καλάθη και τον Κώστα Σλούκα, ενώ υπάρχει κι ο Γιώργος Πρίντεζης που έχει μεγάλη εμπειρία. Η δύναμη της Ελλάδας πάντως είναι η περιφέρειά της".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ