EUROBASKET

Βέστερμαν: "Φαβορί στο Ευρωμπάσκετ η Ελλάδα"

Βέστερμαν: "Φαβορί στο Ευρωμπάσκετ η Ελλάδα"

Ο Λέο Βέστερμαν συγκαταλέγει την Ελλάδα στις ομάδες που αναμένεται να δώσουν μάχη για το χρυσό μετάλλιο στο φετινό Ευρωμπάσκετ.

Ο Λέο Βέστερμαν θεωρεί ότι πέντε είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για το χρυσό μετάλλιο στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Μία εξ αυτών θα είναι και η Ελλάδα! Ο Γάλλος γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό σάιτ bebasket.fr και έκανε τις εκτιμήσεις του για τις ομάδες που αναμένεται να ξεχωρίσουν στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου έως τις 17 Σεπτεμβρίου σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, τη Φινλανδία, το Ισραήλ, τη Ρουμανία και την Τουρκία.

" Ως συνήθως, η Ισπανία είναι η ομάδα που πρέπει όλοι να νικήσουν, καθώς θα έχει πάλι τα αδέρφια Γκασόλ. Η Σερβία, ακόμα και χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς θα είναι επίσης πολύ δυνατή. Όλες οι ομάδες έχουν τις ευκαιρίες τους, αλλά πιστεύω ότι αυτές που θα ξεχωρίσουν, θα είναι ηΙσπανία, ηΣερβία, ηΓαλλία, ηΛιθουανίακαι ηΕλλάδα" είπε ο Γάλλος γκαρντ, που υπέγραψε αυτό το καλοκαίρι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Ελλάδα συμμετέχει στον ίδιο όμιλο με τη Γαλλία (τον 1ο), ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο Ελσίνκι. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν ακόμα η Πολωνία, η Ισλανδία, η Σλοβενία και φυσικά η γηπεδούχος Φινλανδία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ