EUROBASKET

Βασιλειάδης: "Πρέπει να κοιτάς μπροστά"

Βασιλειάδης: "Πρέπει να κοιτάς μπροστά"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Βασιλειάδης αμέσως μετά το ματς με τα Σκόπια στάθηκε στην κακή εικόνα της Εθνικής, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι διεθνείς μας θα βελτιωθούν (vid.).

Αποστολή στη Λιθουανία: Γιάννης Φιλέρης

Η Εθνική μας γνώριζε την ήττα από τα Σκόπια για την τρίτη αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, με τον Κώστα Βασιλειάδη να τονίζει αμέσως μετά το τέλος του ματς ότι οι διεθνείς θα βελτιωθούν στα επόμενα παιχνίδια.

"Δεν παίξαμε καθόλου καλά, ήμασταν άστοχοι, είχαμε ένα πλάνο στο μυαλό μας που δεν έγινε. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από εδώ και πέρα", ανέφερε αρχικά ο Βασιλειάδης και συμπλήρωσε:

"Το ταλέντο περισσεύει στην ομάδα στην επίθεση, αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι σήμερα. Πρέπει να κερδίζουμε από την άμυνα, να είμαστε καλύτεροι. Δύσκολο παιχνίδι αυτό που ακολουθεί με το Μαυροβούνιο. Πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι έχουμε πίστη, θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να κοιτάς μπροστά. Το αυριανό παιχνίδι είναι διαφορετικό".

Πάντως, ο Έλληνας άσος της Μπιλμπάο έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: "Δεν σκύβουμε το κεφάλι. Έχουμε δύο ματς, δυνατά παιχνίδια και τα δύο. Εφόσον κάτσουμε και δούμε για ποιο λόγο χάσαμε θα κερδίσουμε και τα δύο ματς. Χάσαμε από την άμυνα μας και όχι από την επίθεση. Η αστοχία είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ από την άμυνα βγάζουμε ενέργεια και έχουμε καλύτερες επιθετικές επιλογές".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ