EUROBASKET

Τζόρτζεβιτς: "Θα επιστρέψουμε..."

Τζόρτζεβιτς: "Θα επιστρέψουμε..."
INTIME SPORTS

Η δεύτερη σερί ήττα της Σερβίας (81-68 στον μικρό τελικό από τη Γαλλία), κράτησε τους "όρλοβι" μακριά από το βάθρο των νικητών. Σε μια διοργάνωση, όπου η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς έδειξε ικανή για το χρυσό. Γι αυτό μίλησε ο "Σάλε" μετά το φινάλε της διοργάνωσης...

Η απώλεια του χάλκινου μεταλλίου ήρθε να ολοκληρώσει ένα απογοητευτικό φινάλε στο Eurobasket, για τη Σερβία. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν η κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης μέχρι το βράδυ των ημιτελικών. Άπαξ κι έχασε όμως από τη Λιθουανία, έδειξε να μένει από δυνάμεις και... ψυχολογία στον μικρό τελικό -με τη Γαλλία.

Κι αυτό ίσως έπαιξε τον ρόλο του για την ήττα με 81-68 από τους "τρικολόρ" , οι οποίοι ανέβηκαν στο βάθρο. " Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Γαλλία, το επιτελείο και την ομοσπονδία. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική, όλα κύλησαν ιδανικά", ήταν τα πρώτα λόγια του Σάσα Τζόρτζεβιτς λίγα λεπτά μετά τον χαμένο μικρό τελικό για τη Σερβία, πριν απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του:

" Πολλά "μπράβο" βέβαια αξίζουν και στους παίκτες μου. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν κερδίσαμε το παιχνίδι, τους οποίους ανέφερα στα αποδυτήρια. Όπως είπα όμως στα παιδιά, θα επιστρέψουμε. Θα είμαστε ακόμη καλύτεροι του χρόνου και όλοι πρέπει να είναι περήφανοι γι αυτή την ομάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρά την απογοήτευση που υπάρχει από τις δύο σερί ήττες και την κατάληψη της τέταρτης θέσης πάντως, δεν απογοητεύεται. Κοιτάζει μπροστά γιατί " έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Τα νέα παιδιά αυτής της ομάδας πρέπει να εξελιχθούν και να καταλάβουν τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις ένα μετάλλιο", όπως σχολίασε, για να καταλήξει:

" Παλέψαμε, κάποιοι παίκτες δεν είχαν την απαιτούμενη ενέργεια στο φινάλε της διοργάνωσης. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να τα καταφέρουμε την επόμενη φορά. Θα ξαναπώ πως είναι πρόβλημα τα τόσα πολλά παιχνίδια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Θα ξαναπώ όμως, πως είμαι περήφανος γι αυτή την ομάδα και ότι θα επιστρέψουμε".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ