EUROBASKET

Τζόρτζεβιτς: "Κλάψαμε, απογοητευτήκαμε, αλλά..."

Τζόρτζεβιτς: "Κλάψαμε, απογοητευτήκαμε, αλλά..."
INTIME SPORTS

Η Σερβία αποκλείστηκε από τον τελικό του Eurobasket, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να αποκαλύπτει πως στα αποδυτήρια οι παίκτες του έβαλαν τα κλάματα.

Η αήττητη πορεία της Σερβίας στο Eurobasket ολοκληρώθηκε στο πιο ακατάλληλο σημείο, ήτοι στον ημιτελικό με τη Λιθουανία . Οι "όρλοβι" δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, κι ως εκ τούτου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Μετά το φινάλε του ημιτελικού, η απογοήτευση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των παικτών του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Σε σημείο που κάποιοι έβαλαν τα κλάματα στα αποδυτήρια, όπως αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας. " Υπήρχαν δάκρυα, απογοήτευση αλλά αυτό είναι κομμάτι του αθλητισμού. Κάποια πράγματα είναι δύσκολο να τα αντέξεις. Παρόλ' αυτά, η διοργάνωση συνεχίζεται κι εμείς πρέπει να παλέψουμε για το χάλκινο μετάλλιο", δήλωσε αρχικά μιλώντας για όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής (18/9).

Όσο για τα μελλούμενα; " Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως όλα όσα δώσαμε έως τώρα. Δεν θέλουμε να έχουμε το ίδιο φινάλε με το 2010 (σ.σ.: η Σερβία είχε χάσει στον μικρό τελικό από τη Λιθουανία) και θα κάνουμε τα πάντα για να μην γίνει κάτι αντίστοιχο", είπε ο "Σάλε".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ