EUROBASKET

Τον Νοέμβριο τα νεότερα για το Προολυμπιακό

Τον Νοέμβριο τα νεότερα για το Προολυμπιακό
INTIME SPORTS

Το σύστημα διεξαγωγής του Προολυμπιακού τουρνουά θα ανακοινώσει μέσα στο Νοέμβριο η FIBA, όπως αποκάλυψε η Corriere dello Sport στο φύλλο του Σαββάτου (19/9).

Η Ελλάδα εξασφάλισε την παρουσία της στο Προολυμπιακό τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού, αλλά ακόμη δεν είναι σαφές το καθεστώς κάτω από το οποίο θα προκύψουν οι τελευταίες ομάδες που θα προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κάτι που αναμένεται να γίνει πάντως μέσα στον Νοέμβριο, όπως αποκαλύπτει στο φύλλο του Σαββάτου (19/9) η Corriere dello Sport. Οι δώδεκα -από τις δεκαοχτώ- ομάδες που έχουν ήδη κλείσει θέση για τους αγώνες που θα δώσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι η Γαλλία, η Σερβία, η Ιταλία, η Τσεχία, το Μεξικό, ο Καναδάς, το Πουέρτο Ρίκο, η Αγκόλα, η Νέα Ζηλανδία, η Τυνησία, η Σενεγάλη και φυσικά η Ελλάδα.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι αν οι ευρωπαϊκές ομάδες θα μπουν όλες σε έναν εκ των τριών ομίλων που θα σχηματιστούν, ή θα "σπάσουν" ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικό το Προολυμπιακό τουρνουά. Κάτι που, πέραν όλων των άλλων, θα κάνει πιο εύκολη τη δουλειά τους για παρουσία στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ